Kızlar 38,40,42 beden olanlar bı baksın

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Iyı aksamlar kızlar bana 38,40,42 beden pantolon bel cevresı olculerı lazım,tam olcusu yanı bel cevresı metre mezure ıle olcup yazabılecek olan varmı?suan evden bakamıyorum yakın tahmınler var ama suan kesın olcu lazım bırkac arkadas olcup yazabılırmı,yuksek bel pantolon degıl dusuk bel,ve normal pantolon olcusu lazım tesekkur ederm,

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ölçü işinden pek anlamıyorum ama sizin için ölçtüm:))

kendi giyimime göre,yani leğen kemiğim hizasından 90 çıktı,bu sanırım kalça oluyor ama pantolonda esas olan bu değil mi..neyse bilemedim ben rakamları vereyim.

tam göbek deliğim üzerinden 78 cm.

boyum 172,kilom 61 ,38 beden giyiyorum.

sizinla mıyım

Benim bedenim ne yazsikki başka, ama merak etmiştim.
yerinizde olsam başkaların ölçüleri ile bir şeyler yapmazdım.
Herkezsin yapısı başka..

Anlmadnzkı bnıelınıze bır pntolon alın, bıde metre , pntlonun belını yanı ılıkten dugmeye kadar olan cevresını olcun..gercektn cok ıyı olurya

burada soracagınıza google da arasaydınız bulurdunuz zaten .

yanı her 38 beden gıyen kısının bel olcusu aynı degıldır .

kımısı cok kemıklıdır ama zayıftır ,kemıklı oldugu ıcın 38 beden

gıymek zorunda kalır ,yanı her 38 beden gıyen kısının olcusu

aynı degıldır .ama sız standart bır olcu tablosuna ulasmak ıstıyorsanız

google olcu tablosu dıye arattırın,hangı bedenın olculerını ıstıyorsanız

klasık standart olarak görünen olcu tablosu cıkar zaten .

hanfendı, anlamadıgınız besbellı.
Ben olcu tablosundan bahsetmıyorum olcu alınırken gogus bel ve kalcanın en kalın yerı alınır, bn pantolon BEL cevresınden bahsedıyorum her markaya gore bedenler bıle degısebılıyor. Bılmem anlatabıldımmı.ayrıca bır ıkı arkadas dısında kmsenın yazmaması ck uzucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…