- 10 Aralık 2007
- 1.009
- 16
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişi olmaz üzülme çokmu temizlik yaptın bakıyım ben oğlumda60kg le hamile kaldım 59 la doğurdum nolcakki
doktoruna sordun mu genelde son haftalarda bebıste annede kılo alır ya beslenmen nasıl dı kı canım[/QUOT ya bu benim ikinci hamileligim uc yasinda bi oglum var boyle bisey basima gelmedi.ilkinde son aylarda bayabi kilo almistim.ondan endiselendim.
bende ılk defa duydum canım uc kılo vermek ...
bişi olmaz üzülme çokmu temizlik yaptın bakıyım ben oğlumda60kg le hamile kaldım 59 la doğurdum nolcakki
arkadaşım bence bi doktoruna danış son aylarda kılo alınması lazım
:1shok:bende tartildigimda cok oldum.dedimki benimkle ayni seyi yasayan biri varmi .kafamçokkarıştıozaman icim rahatlar :uhm:aklimdaki sorular ve endiselerim acilir.sanirim doktoruma sormaliyim.
benim de ilk hamileliğimde senden farklı olarak ilk 4 ayımda kilo almak yerine kilo vermiştim.... gebeliğimide tam 9 kilo alarak tamamladım... ama 22 gün erken doğum yaptım.... bütün bunlar 9 yıl önceydi.... ama şöyle diyebilirim yoğun çalışmışsın.... aldığından çok kalori yaktıysan kilo vermen normal bebeğe bişi olmaz.... allahın izniyle... ama sen içinin rahat olması adına dr. una bi danış ... hayırlı haberleri bize ulaştır allah yardımcın olsun güle güle al bebeğini kucağına inşallah... oğlun var dimi şimdiki bebeğinin xinsiyeti ne...? merak ettimde....