kızlar 30 m2 salona kaç metre kare halı gider

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
40
a.s.merhaba kızlar yeni taşınıcağım evimde salonum 30m2 epey büyük yani yerler laminant parke 4m2 halı ortaya çok mu küçük kalır acaba bir tane aldım ama bir tane daha almalımıyım karar veremiyorum . salonumda koltuk takımı konsol üstüne tv 2 tanede gümüşlük olucak ona göre düşünürseniz sevinirim şimdiden teşekkürler kızlar

eşyaların yerleştikten sonra bak bir de, kalacak boşluğa göre halı alırsın. ama bence 6 m2 halı daha uygun olur. benim salonumda 30 m2 ve aynı eşyalar var, halım da 6 m2.

canım benim salonum 26 m2 halım da 6 m2 sanırım senin salounada 6 m2 yeterli gelir diye düşünüyorum

3.5 3.5 iki tane al
biri koltukların arasına biri yemek masasının altına
parkelerinin rengi güzelse tabi yani güzel derkenbeğeniyosan
yoksa 6 m2 halı kalkmaz kopmaz ben oturma odamada 6m2 kullanıyorum temizliği dert silkelenemez yıkamacıya fazla para veririsin kadına fazla para verirsin
tabi sen bilirsin

benim salonum da 34 m2 ben koltukların olduğu bölüme 4.5m2,yemek masasının yanına da 3.5 m2 koydum gayet hoş oldu,ama eşyalarını yerleştir de ondan sonra bak bence.

merhaba benim salonum da 24 m2 ve parke ama ben 4 m2 ya da 3,5m2 hem sehpa altı hem yemek masası altına düşünüyorum parke olunca çok büyük halılara gerek yok sanırım ...sizce

benim salonum da 7.5 a 4.2 gibi bişi,aşağı yukarı 30-32 m2, bir tane 1.60-2.30 halı masanın altında duruyor,bir tane de 2 ye 3 yani 6m2 koltuk takımının arasında. Biraz da eşyaya göre karar vericeksin. Biz önce 6 m2 büyük gelicek dedik ama koltuklar halının üzerinde bile durmadılar. Eşyalarını seçtiysen boyutlarını ölçüp kafandan ya da kağıt üstünde yerleştirip öyle bak.kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…