Kizlar 3 gundur birsey kesfetdim

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
Kizlar 3 gun once Avokado Yağı kesvetim ..

Siz denedinizmi hic bilmiyorum???

En kalite marka kremleri kulandim kulaniyorumda Estée Lauder ,Helena Rubinstein; Matis, OHT Peptide3, artik L'Oréal leri saymiyorum ama inanin 3 gunde bu kadar hicbiri etkili olmadi ..

Hepinize tavsiye ederim , ben oyle sans eseri gordum uzerinde sac cilt ve vucut icin yaziyordu sacimda kulanayim diye dusunerek almistim ama o kadar guzel bir kokusu vardi dayanamadim yuzume surdum biraz masaj yaptim yatmadan once sabah cok hosuma gitdi ust uste 3 gundur yapiyorum ve gercekten cok memnun kaldim ben..

cokda ucuz birsey , nemlendiriyor, rahatlatiyor hatda gerginlestiriyor :eek:

Netden buldum ..
Cildi yumuşatır ve nemlendirir. Kas gevşetici özelliği vardır. Böbrek taşlarının düşürülmesinde etkilidir. Ayrıca selülit tedavisinde kullanılmaktadır.

Bir fincan suya 4 damla damlatılarak günde 2 kez içilir. Ayrıca cilde masaj yapılarak sürülür.

Hic kimsenin ilgilenmemesi enteresan:1shok:

bencede cok faydali ama gel gorki ben faydalanamiyorum malesef cunku her seferinde rahatsizlaniyorum nedense.ilginc ama kaldiramiyor midem. bi ara meyvesini yedim cok rahatsizlandim sonra yiyemiyorum dedim bari yuzume sureyim dedim yine olan oldu ve simdi cekiniyorum kullanmaya ama cok faydali bi sey diyebilirim

bencede cok faydali ama gel gorki ben faydalanamiyorum malesef cunku her seferinde rahatsizlaniyorum nedense.ilginc ama kaldiramiyor midem. bi ara meyvesini yedim cok rahatsizlandim sonra yiyemiyorum dedim bari yuzume sureyim dedim yine olan oldu ve simdi cekiniyorum kullanmaya ama cok faydali bi sey diyebilirim

Avokado yu bende asla yiyemem onu meyve gibi yemiyorlarmis salata yada yemek seklinde yeniyormus ama hic denemedim deneyememde :) ama yagi gercekten cok guzel kokulu ve hafif , zeytin yagi gibide degil cok hafif sabah kaltigimda cildim ipeksi bir halde oluyor ve kaslardada gecseklik olustugundan sabah kaltiginda gergin bir suratinda olmuyor ustelik mis gibi kokuyorsun, ben hala devam ediyorum kulanmaya ve cok memnunum oldukca ucuz birsey ustelik....

badem yagı alıcam bugun onun gıbı kucuk sıselerde mı satılıyor acaba bı deneyım madem kı deneyıp yazıyorsunuz))

badem yagı alıcam bugun onun gıbı kucuk sıselerde mı satılıyor acaba bı deneyım madem kı deneyıp yazıyorsunuz))

Valla canim ben yurt disindan aldim kulaniyorum ama evet kucuk bir sisede 100ml felan icindeki ama oldukca ucuz bir yag ben her gece surup yatiyorum hatda dustan sonra vucuduma bile suruyorum cok guzel bir kokusu var o kadar hafifki yag surmus gibi hisetmiyorsun kendini , sabah kaltigindada cildinde olagan ustu bir rahatlik ve yumusaklik oluyor ..
Yagli ciltlerde sivilce yaparsa bilemem benim cildim kuru oldugundan sivilce gibi bir sorun yasamadim genede dikate almanizi oneririm

walla ben 94 kiloydum zayıflıorum 83 düştüm yaz basından beri kakao kremi kullanıyorum kollarım göğüsümün üstü we bacak araları m için önce kızartıyor sonra yawas yawas gecmeeye baslıor göbükte catlak yok oraları bilmeyecem ama bu birebir walla banyoya girmeden 1 saat önce pehliwanlar gibi yaglanıyorum olduda bitti 2 güne 3 güne 1 sürmediğimde oluyor kollarımdakiler geçti babacakalrım da biraz war ama göğüsüm tamamen geçti bilgilerinise laelaelaelaelae

sen kakao kremini catlaklar icinmi kuandi canim?

aaa çatlaklara kakao yağı iyi gelse her yaz yanmadan önce geçerdi benim çatlaklarr cıkk bence mantıklıı gelmedi bana

belki alerjin vardır tatlım:a015:

bu avokado yağının fiyatı ne acaba birde aktarlardamı satılıyor..

tatlim ben hala kulaniyorum bazi geceler kremimi surtuyorum bazi geceler bu yagdan surtup yatiyorum ve her seferinde sabah kaltigimda yumusacik ve canli bir ciltle kalkiyorum, ve oldukca ucuz birseydi ..ben turkiyeden almadim ama bir kac euroluk birsey aktarlara bir sor istersen, ama cildiniz yagliysa sorumluluk kabul etmem sivilce yaparsa!!! bilemiyorum ...

Netden buldum ..
Cildi yumuşatır ve nemlendirir. Kas gevşetici özelliği vardır. Böbrek taşlarının düşürülmesinde etkilidir. Ayrıca selülit tedavisinde kullanılmaktadır.

**********************************************************************************
başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Faydalı bir bilgi vermiş ama sanırım avakado yağlı bir bitki. yağlı veya karma cildi olanlarda problem olabilir diye düşünüyorum. Yağlı cilde yağlı ürünler uygulanırsa sarkma olabilir. Birde kas gevşetici denilmiş. Bu içildiği takdirdemi yoksa sürülerek masaj yapıldığındamı bilmiyorum. Ama eğer sürüldüğünde yapıyorsa buda sakıncalı bir durum. Kuru ciltler için uygun olabilir sanırım, bir uzmanın aydınlatmasında fayda var.

avakado cilt için yayarlidır zaten. suna dumankaya tv de söylemişti avakado üzüm suyu bal karışımı yüzüne sürüp yat sabah yıkayıp farkı görün demişti kırışıklıklara iyi geliyormuş ama avakadonun kendisi yağı değil

X