• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 28 martta dogurdum

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
kızlar kontrole gıttıgım gunun aksamı acıl sezeryanla dogum yaptım.bugun donduk hastaneden.sonunda oglumu aldım kucagıma

Allah analı babalı büyütsün.kaç kilo doğdu?bende sezeryan tarihinden bir gün önce yatış yapmaya ve kontrole gitmiştim.sancım tuttu hemen doğuma aldılar.süpriz oldu.ama daha kolaydı sanki.beklenmedik zamanda olunca anlamadan doğuru vermiştim.sağlıklıca büyüt işallah.

canım gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah. Doğum hikayeni de bekliyoruz bebeğine ve sana sağlık diliyorum

Allah analı babalı büyütsün inşallah.bebeğin ne kadar doğdu?kilolu olacak diyordun.

nasil yaaa 2 günde evemi saldilar sezeryanli hemde! agrin falan yokmu??

ben 14 mart sezeryan oldum hala agrim var be :o((

Bu arada anali babali büyüsün gecmis olsun!

gözün aydın canım . allah analı babalı büyütsün. bu arada kendine dikkat et. bebeğini bol bol emzir. biliyosun anne sütünün yerini hiç birşey tutmuyor.bebişi benim için bol bol kokla . bayılırım bebek kokusuna. benimde biri 8 biri 3yasında bir oğlum ve kızım var. bende sezeryanla yaptım doğumlarımı. ama 2.si daha kolay geldi sanki bana. bende 2.sinde kontrale gitmiştim. ogün sezeryana aldılar.bu günler insana tatlı bir anı olarak kalıyor.rabbim bu duyguları tüm isteyenlere tattırsın.

gözünaydın canım :teytey:nihayet sende kavuştun bebeğine. allah sağlıklı sihatli büyütmeni nasip etsin.:nazar:

Canım benim gözün aydın , çok geçmiş olsun . Hiç ummadığın anda bebeğini kollarına alıverdin işte .. Allah analı babalı , sağlık sıhhat içinde , huzur içinde bebeğini büyütmenizi nasip etsin . Öpüyorum minişini ..

Allah analı babalı buyutsun, sağlıklı ve hayırlı bır evlat olmasını nasıp etsın ınsAllah.. a.s.
bebeği olmayanlara da versin Allah inşAllah :asigim::1rolleyes:

Back
X