• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 27,01,2009 da oğluşum geldi

asiye1985

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
3.358
4
356
haberi olanlar bilir 26 sında doktor kontrolüm vardı.hastaneye gittim ve herşeyin normal olduğunu söylediler.bebeğim son 1,5 aydır ters durduğu için 38 buçuk haftalıkken alırız diye bir karara vardık o gün.eve dönüm.sabah kalktığımda nişan gelmişti apar topar hastaneye gittim.acilen sezeryana girdim.herşey o kadar hızlıydıki hiç ağrım olmadığı için bunun bir rüya olduğunu falan sandım.doktorum epidral olmamı istedi ve iyiki onun sözünü dinledim bebeğimi ilk ben görmüş oldum.:teytey:37+4 te 3270 gr 50 cm olarak ömer yusuf bey aramıza katıldı.hastanedende çıkışımız bu sabah yapıldı.şimdi evdeyim oğluşum uyuyor:emir_bebek:.bende dinleniyorum fırsat bu fırsat sizinle paylaşmak istedim.emme meraklısı bir bebek:nazar:ama göğüslerim çok yara oldu ne yapçaz bilmiyorum:çok üzgünüm:herşey çok kolay ve güzel oldu şimdi çookk mutluyum...korkulacak hiç birşey yokmuş....sakın sizde korkmayın.detayları nalatırım daha sonra ağlıyor şimdi gidip bakayım oğluşuma..bu arada adı ömer yusuf.....gamyoncuiremsu

bende sürekli bakıyorum doğuran varmı diye şubat annelerine...hayırlı olsun canım..darısı bizeee...ne güzel kavuştun oğluşuna yaaa

Maşallah Ömer Yusf Bey e Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün canım herşey bianda olup bitmiş ne güzel darısıda bizlerin başına artık:))))

:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0051.jpg
    $Fotoğraf-0051.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 68
massallah cnm adi gibi güzel bi bebek
saglikla büyüt cnm bebisini massallah cok güzel
darisi basimiza

gözün aydın canım geçmiş olsun analı babalı sağlıcakla büyütün küçük ömer yusufunuzu maşallah çok tatlı yerim ben onu yumuk yumuk Allah yuvanızdan sağlığı,mutluluğu,huzuru eksik etmesin :nazar:

Sağlıkla analı-babalı büyütün inşallah bebişinizi...

ömer yusuf hoşgelmiş aramıza
sana da geçmiş olsun asiyecim
lansinohu dene gerçekten yumuşatıyor rahatlatıyor
bir de bebişinin sadece meme ucunu değil kahverengi kısmı da alabilmesine dikkat et
kk'da bu konuyla ilgili tavsiyeler de var okumak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/217535-her-emzirmede-agliyorum.html

canım çok sağol.lansinohu hastanede ağlamalarıma dayanamayan hemşireler verdi zaten ama hiç bir faydası olmadı.göğüslerim o kadar şiştiki sem sert oldular sanırım pompoayla çekmem gerekiyor.yavrumda hep aç rengi sararmaya başladı.doktor emmezse sarılık olur dedi.geceleri mama veriyoruz o yüzden göğüslerim iyileşene kadar.ne yapıcam bilmiyorum yaaaa

Back