hergün saçımı düzleştiriyorum çok nadirdir doğal kullandım :S
ginalli milano
ismi bu mu sadece?
O zaman verilebilir derim.
Özelliklerini güzelce araştırın, saça zarar veriyor mu, seramik mi, ısı ayarları kaç derece, kullanıcı yorumları nelerdir vb şeylerin cevabını bulduktan sonra gönül rahatlığıyla alın.
yeni türkiyeye geldiği için pek kullanan yok o yüzden kararsız kaldım çalışan kıza dedim benim şaç uçlarım hiç düz olmuo die arkadaşımın saçı dalgalıydı onda denedik önce süper oldu ve ince oldugu için buklede yapılıo ve belirsin güzel bi bukle oluo benim saçımdada denedi düm düz oldu ve bazı kartlara pesin fiyatına taksit yapıolar 9 veya 12
Evlenmeden önce 5 sene önce 120 TL'ye almıştım yanılmıyorsam ben düzleştiricimi şu anda 240 TL çok normal geldi bana iyiyse birde verirdim ütüde alıyoruz bu paraya bir yere giderkende kullanıyorum kaç senedir. Ben ihtiyacım varsa veririm.
ginalli milano saç düzleştirici yurtdışında satılıomuş türkiyeye yeni gelmiş kadın saçımda denedi süper düzleştirdi ve tek seferde
bende alabilirm ama emin deilim araştırma yapınca banada haber verirmisiniz nasıl die fazla vaktim yok öle araştırmada yapamıorum :S
dün bi kaç yere sordum ama öyle bir ürünleri yokmuş. mecburen netten arayacağım. tamam işe yarar bir cihazsa haber veririm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?