Saç Şekillendiriciler kızlar 240 tl bi düzleştiriciye verir misiniz?

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
bugün bi avm de bi düzleştirici denedim çok hoşuma gitti.. Saçlarım hem gür hemde kalın telli ve uçları hiç bi zaman dümdüz olmadı philipsin kullanıorum düz yapıo ama uçları hemen bozuluo ütü bile yaptım ama nafile 5dk duruo sonra uçları bozulmaya başlıo.. Bu düzleştiriciyi saçıma denedikleri an düm düz oldu ve bozulmadı da ama fiyatı 240 tl 3yıl garantiliymiş 3yıl içinde bi sorun çıkartırsa iade alıp yenisini veriolarmış... Bi türlü karar veremedim :SS:

Ben doğruyu söylemek gerekirse vermem o kadar parayı. Yani ne o kadar ucuz olmalı ne de o kadar pahalı makul fiyatta almak daha iyi bence.Yine de karar senin canım

Markasi ne?
Biraz fazla pahaliymis ama bilindik bi markaysa ve gercekten isime yarayacaksa veririm...

evet ya markası ne ben hiç 240 a düzleştirici görmedim. ama çok iyi bişeyse ben veririm o kadar parayı...

ginalli milano saç düzleştirici yurtdışında satılıomuş türkiyeye yeni gelmiş kadın saçımda denedi süper düzleştirdi ve tek seferde

Sıklıkla kuaföre gidip fön çektiriyor olsaydım elbette bu parayı verirdim.
Ama kırk yılda bir saçımı düzleştireceğim diye vermem.
Yani kendi rutininizi göz önüne alın derim.

saç uçlarını kuaförün fönü gibi yapıyorsa veririm
benımde var düzleştiricim
ama uçlarını berbat yapıyor
emanet iş yani.

netten bakıcam, valla beğenirsem alırım

Evlenmeden önce 5 sene önce 120 TL'ye almıştım yanılmıyorsam ben düzleştiricimi şu anda 240 TL çok normal geldi bana iyiyse birde verirdim ütüde alıyoruz bu paraya bir yere giderkende kullanıyorum kaç senedir. Ben ihtiyacım varsa veririm.

hergün saçımı düzleştiriyorum çok nadirdir doğal kullandım :S

O zaman verilebilir derim.
Özelliklerini güzelce araştırın, saça zarar veriyor mu, seramik mi, ısı ayarları kaç derece, kullanıcı yorumları nelerdir vb şeylerin cevabını bulduktan sonra gönül rahatlığıyla alın.

yeni türkiyeye geldiği için pek kullanan yok o yüzden kararsız kaldım çalışan kıza dedim benim şaç uçlarım hiç düz olmuo die arkadaşımın saçı dalgalıydı onda denedik önce süper oldu ve ince oldugu için buklede yapılıo ve belirsin güzel bi bukle oluo benim saçımdada denedi düm düz oldu ve bazı kartlara pesin fiyatına taksit yapıolar 9 veya 12

Konuyu okuduktan sonra biraz araştırdım arama motorlarında.
Kullanıcıların oldukça beğenisini kazanan bir ürünmüş anladığım kadarıyla.
Ama fiyat konusu dikkatimi çekti, size nerede söylediler bu fiyatı?
Okuğum bilgilerde alıcıları 110ile 150 tl civarında bir fiyata almışlar, tabi yorumlar eski ama 8 aylık.
Bu sürede %50 zam gelmiş olamaz herhalde...

bende 6-7 sene önce phili. aldım 115 di sanırım ama o bile dümdüz yapmıodu saç uçlarımı sinir oluodum baya kullandım ama artık çekmio yeni almam lazım almışken güzel bişey alım diorum saçlarım kalın telli ve çok olunca tüm düzleştiricilerle çekemiorum bide uzun saçım :S

ginalli milano saç düzleştirici yurtdışında satılıomuş türkiyeye yeni gelmiş kadın saçımda denedi süper düzleştirdi ve tek seferde

ya güzel düzleştirmesi önemli tabi ama saça zararı ne derece o da önemli. bende araştırayım bu markayı bende alırım belki...

bende alabilirm ama emin deilim araştırma yapınca banada haber verirmisiniz nasıl die fazla vaktim yok öle araştırmada yapamıorum :S

bende alabilirm ama emin deilim araştırma yapınca banada haber verirmisiniz nasıl die fazla vaktim yok öle araştırmada yapamıorum :S

dün bi kaç yere sordum ama öyle bir ürünleri yokmuş. mecburen netten arayacağım. tamam işe yarar bir cihazsa haber veririm ..

dün bi kaç yere sordum ama öyle bir ürünleri yokmuş. mecburen netten arayacağım. tamam işe yarar bir cihazsa haber veririm ..

standdaki kıza sormuştum başka bi yerde daha satılıomu die yok dedi sadece burda ama enteresan olan şu ki kipadan alanda varmış hemde 100tlye nasıl oluosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…