Kızlar 22 Eylul için İstanbul Avrupa Yakasında Düğün Hikayesı Fotografcısı arıyorum!!

tweety1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
244
0
46
Tekirdağ
Kızlar bilen duyan varsa lütfen yardım edın, düğün fotografcısı arıyorum

amator olmayan güzel kareler çektiğini duydugunuz bildiğiniz, ve fıyatları uygun varsa paylaşırmısınız?

amator olmayan güzel kareler çektiğini duydugunuz bildiğiniz, ve fıyatları uygun varsa paylaşırmısınız?

tatlım mutlu masal nilay yücenur var .ben 8 temmuzda ona çektiriyorum ve inan ben herkesten fiyat aldım en uygunu buydu. ve fotoğrafları çok harika . kendisi ve minik kızı da öyle . bakırköyde oturuyor. biz orda buluşmuş konuşmuş anlaşmıştık ve sadece 100 lira kapora aldı. bu h.sonu kuzenimin oğlunun sünnetini de ona çektiricez çok tatlı hatun

ben duygu şahin'i tavsiye ederim...google ismini aratıp sitesini bulabilirsin..facebookta da sayfası var bir sürü fotograf ekli...çok beğenmiştim ben..bi bak istersen...

Selamlar,

Ben mutlugünüm'den çok memnun kalmıştım. Fotoğraflar çok içime sindi ve aldığım paket de çok uygundu (750tl sanırım). Facebook sayfalarında fotoğraflar var.

takvimi epey dolu ama kesinlikle ara bir gorus derim çok profesyonel fotoğrafları acaip uygun fiyata cekiyor ve bizzat kend,si çekime geliyor. gecen yıl kuzenim çektirdi cok memnun kaldırlar cidden çok şeker bir hanım bende bu yıl çalışıcam. kesinlikel ara sor umarım tarihi musaittir web sayfasında telefonu var xxxxx link paylasimi yasaktir

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim 9 haziranda nişanım var sibel gürüney çekecek fotoğraflarımızı tavsiye ederim sanada :)

ben de nilay hanımla görüştüm gerçekten çok tatlı biri :)sen kaça anlaştın cnm?

ben de nilay hanımla görüştüm gerçekten çok tatlı biri :)sen kaça anlaştın cnm?

paketleri var zaten onun beniki 950 liralık paket sabah kuaförden dış mekan çekimi bitene kadar. kınama da çağırdım kınayıda 400 e çekiyor her ikiside albümlü.. bence anlaş benden de selam söyle :)

Biz de Derya Engin Photography ile anlaşmıştık ve inanılmaz memnun kaldık, hala da netten görüşürüz. Hem çektiği kareler harika hem de düğün günü o enerjisiyle resmen moralimizi düzeltti -bir kaç aksilik çıkmıştı. Ayrıca da fiyatları diğer tüm gün belgesel fotoğrafçısına oranla oldukça iyi. facebooktaki sayfasından ve webstiesinden fotoğraflarına bir bak derim

eğer fotoğrafçı bulmadysan özenç uluz u şiddetle !!! tavsiye diyorum düğün belgeseli hazırlıyo ve bnm bugüne kadar grdüğüm en gzel fotoları çekiyo en büyük pişmanlığım kendi düğünümden snra keşfetmiş olmam(

ben birisini tavsiye edebilirim ************* mesaj atarsanız size ulaşır fotoğraf ve video hizmeti veriyor. bende bir forum sitesinden kendisini bulmuştum. bu adresine mesaj atmıştık bize çok güzel çektiği kareleri yolladı ve abimin düğün fotoğraflarını çekti. Şimdi yiğenimin doğum fotoğraflarını çekecek:):) baya uygun ve profesyonel çekimlere 2 kişi geliyorlar. Fiyatta doğum için 400e anlaştık. Şimdiden mutluluklaaarrrr

kızlaaar yanlış yaptım galiba iletişim adresi vermişim :2::2: kızın adı tutku dinar özle yazayım bari ama ne şekilde ulaşırsınız bilemiyorum. özelden de mesaj atamıyorum numarasını da veremiyorum. napsam kiii

Merhaba Arkadaşlar

Fotoğrafçı aradığınızı gördüm .. 8 yıldır fotoğraf ile ilgileniyorum ve 4 yıldır profesyonel anlamda düğün ve doğum fotoğrafları çekiyorum ..

İlgilenen arkadaşlar aşağıda yer alan linklerden fotoğrafları inceleyebilirler ..

İyi Günler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…