kızlar 21.gün prpgestan tahili yaptıran varmıııııııı

progestan testi ne ise yarar bende asilama yaptirdim benim doktorum neden istemedi

Progesteron testi kaliteli yumurtlama olup olmadığını öğrenebilmek için yapılıyor benim doktorlarımdan biri 10 diğeri 12'nin üstünde olması gerektiğini söylemişti. Canım sen aşılama yaptrdığın için zaten doktorun yumurtanın durumunu takip etmiştir o nedenle gerek görmemiştir teste. ınşallah aşılaman tutar canım, Rabbim hepimize hayırlı evlat(lar) nasip etsi inşallah.

canım benim geçen yıl progesteronum düşük çıkmıştı.Bu hormon hem yumurta kalitesini sağlıyor,hemde yumurtadan sonra rahim içini kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.O zaman rahmin içi sünger gibi oluyormuş.Benim değerim 2 civarlarındaydı.dr um progestan hap verdi.Biraz uyku ve bende bel ağrısı yaptı ama herkeste aynı olmazmış.Ertesi ay da aşılama ile verdi 2.kutuyu.Şimdi iyiyim.Ama aşılamam tutmadı...inş seninki tutar.

Benim de her adet ocesi ara kanamam oluyor 4 seneden beri. dr'um tahlil yaptırmdan progesteronun düşük dedi, 2 aydır kullanıyorum. hala daha ara kanamam oluyor, ama azaldı baya miktar ve gün olarak.
geçen ay bıraktıktan 7 gun sonra adetim geldi, bu ay da bırakalı 4 gun oluyor.
hayırlısı olsun inşallah herkesin hakkında

X