Bebek Beslenmesi kızlar 2 sorum var...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum...bebeğim 8 buçuk aylık oldu..yine size ihtiyacım var...
bebeğim 1 ay önce iki diş çıkardı..ne güzel herşey düzeldi derken dünden beri yine bir huysuzluk var üzzerinde..acaba yine mi diş?
bebeğim memeden kesiliyor sanırım..ben çalışan bir anneyim..o yüzden ben yokkken bakıcımız devam sütü veriyor..bebeğim artık beni emmiyor..sadece gece uyandığında.o da çok az...ne garip bir duygu...benden kopuyor sanki..sizce artık memeden kesiliyor mu kendi kendine?

diştendir huysuzluğu benim kızım 1gece uyumazdı huzursuzlanırdı sabah dişi çıkmış olurdu.memeden kesilmesine üzülme bence 8ayı bitirmiş.benim kızım 19 aylık inanılmaz bağımlı memeye şarkı yapıyor okadar yani.şimdi nasıl kesicem bilmiyorum uyumayıda bilmiyor..keşke benimkide bıraksa nerdee...

huysuzluğu emin olun diştendir.benim oğlumda aynı sorunları yaşadı bir kaç ay evvel.meme olayını bilemiyeceğim her bebek farklı şekillerde bırakıyormuş memeyi ama anlattıklarınızdan bu sonuç çıkıyor gibi...umarım bırakmaz.evde bulunduğunuz sürece sık sık emzirmeye çalışın.ve dikkatini dağıtacak etkenlerin olmadığı bir yerde emzirin.tv sesi insan sesi vs.. oluncada emmeyi bırakıp bakınıyorlar..umarım bırakmaz sizi emmeyi,ziraa kış geliyor ve bağışıklık sistemi için çok gerekli anne sütü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…