Kızlar 2 sorum var lütfen bakın düşüncelerinize ihtiyacım var

svln03

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
237
135
Kızlar 1. sorum erkeğin bir evi ve arabası olmazsa ama iş yeri kendi memleketinde olup evlenince de kendisinin memleketinde yaşamak isterse kabul eder miydiniz ?
2. Sorum bizim kendimize ait evimiz kendi memleketimizde var. Biraz kira gelirimiz de var. Annem şu an ona deme ama sevdiysen iyi biriyse bir tane kira gelirini veririz nerede yaşarsanız diyor. Bu bir erkek açısından nasıl karşılanır ? Kendini salar mı ? İlişki dinamiği bozulur mu ?
Kızlar bana dedemden miras kalacak cart curt diyor dedim nasıl bu kadar güveniyorsun ben babama güvenip adım atmam. Kendi dedi aile içinde diyor. Çocukça dimi ?

Son düzenleme:
Kızlar 1. sorum erkeğin bir evi ve arabası olmazsa ama iş yeri kendi memleketinde olup evlenince de kendisinin memleketinde yaşamak isterse kabul eder miydiniz ?
2. Sorum bizim kendimize ait evimiz kendi memleketimizde var. Biraz kira gelirimiz de var. Annem şu an ona deme ama sevdiysen iyi biriyse bir tane kira gelirini veririz nerede yaşarsanız diyor. Bu bir erkek açısından nasıl karşılanır ? Kendini salar mı ? İlişki dinamiği bozulur mu ?
Maddi durum farkliligi erkekleri bozabiliyor, bence kira geliri meselesini hic isin icine katmayin. Zor durumda kalinirsa yardim almaya / yardim etmeye varim ama sponsorluk dogru olmaz.

Birinci sorunuzun yaniti ise kalbinizle vermeniz gereken bir karar, yorum yapmayi dogru bulamadim.

1- Eğer yaşam tarzıma uygun bir şehirse adamı da seviyorsam yaşayabilirim. Ama bu iyice düşünülmesi gereken bir konu.
2- Kira gelirini söylemem ve vermem.

Ev belki kabul edilir ama kendine ait is varsa araba biraz ozgurluk belirtisi degil mi ya baba yaninda buyumemis cocuk mu iyi dusunun
Evet arabası da yok 🥲 evli olanlar hep altınların bir kısmıyla araba alıyorlarmış da ev kira gideri benim ailemden olsun araba parası benden olsun ohooo dimi ? Bizim nesilde çok zor artık araba da bir bakıma da anlıyor gibiyim de bilmiyorum ya…

Ben eşimle evlendiğimde ne evi ne arabası vardı, memlekette 3 tane evleri var ama ailesinden pek destek görmüyoruz. Evlendik araba aldık ama evlilik ve bebek borçlarından dolayı satmak zorunda kaldık. 7 ay önce babam bize arabasını verdi eşim hiç gocunmadı, ben de gocunmuyorum. Hayat şartları, uygun bir dille konuşulursa kimsenin kalbi kırılmadan anlaşılır diye düşünüyorum. 🌸

gizleyin esinizden, kirayı siz alıp birikim yapın. eğer gerekli görürseniz, gereken durumlarda esinize yardım edersiniz.

benim de esimin evi-arabası yoktu evlendiğimizde. babasından kalacak gayrimenkuller hariç üzerine bir çöp bile yoktu. ama maası iyiydi. o yüzden sorun olmadı açıkcası. yani siz de enine boyuna düsüneceksiniz. ev-araba alınır, önemli olan bir evi gecindirebilir mi?

1- Eğer yaşam tarzıma uygun bir şehirse adamı da seviyorsam yaşayabilirim. Ama bu iyice düşünülmesi gereken bir konu.
2- Kira gelirini söylemem ve vermem.
Peki kira gelirini ben alsam benim bütçemde olsa istediğim kısmını istediğim yere versem ? Çünkü benim asgariyle çalışma ihtimalim var

Seviyor musun ? Adamın karakteri,huyu suyu ailesi hakkında tek bir kelime yazmamissin , para için evleneceksen olmaz sen bunu adamın yüzüne vurursun.

Ben eşimle evlendiğimde ne evi ne arabası vardı, memlekette 3 tane evleri var ama ailesinden pek destek görmüyoruz. Evlendik araba aldık ama evlilik ve bebek borçlarından dolayı satmak zorunda kaldık. 7 ay önce babam bize arabasını verdi eşim hiç gocunmadı, ben de gocunmuyorum. Hayat şartları, uygun bir dille konuşulursa kimsenin kalbi kırılmadan anlaşılır diye düşünüyorum. 🌸
Ne tatlı anlatmışsınız 🥹 ben erkeğin gocunmasından çok bir de rahatlamasından maskulenlik gücünü salmasından korkuyorum 🥲

Seviyor musun ? Adamın karakteri,huyu suyu ailesi hakkında tek bir kelime yazmamissin , para için evleneceksen olmaz sen bunu adamın yüzüne vurursun.
Yeni tanışıyoruz canım 4 aydır falan henüz seviyorum diyemem ama tabii hoşlanıyorum. Ailesi hakkında da çok bi bilgim yok henüz maalesef.

gizleyin esinizden, kirayı siz alıp birikim yapın. eğer gerekli görürseniz, gereken durumlarda esinize yardım edersiniz.

benim de esimin evi-arabası yoktu evlendiğimizde. babasından kalacak gayrimenkuller hariç üzerine bir çöp bile yoktu. ama maası iyiydi. o yüzden sorun olmadı açıkcası. yani siz de enine boyuna düsüneceksiniz. ev-araba alınır, önemli olan bir evi gecindirebilir mi?
Şu an için maaşı 30 35… ben çalışmadan zor yani. Maaşı iyi olsa ben de düşünmem bu kadar. Parasız da olmuyor dimi haksız değilim 🥹

Simdi sizin anlattiginiz ev ailenizin evi belki karsi tarafin da ailesinin mulkleri vardir. Herkes bunu sevgilisine anlatma geregi duymaz. Bu erkegin yasi kac ki ev araba olmasi lazim?

Evet arabası da yok 🥲 evli olanlar hep altınların bir kısmıyla araba alıyorlarmış da ev kira gideri benim ailemden olsun araba parası benden olsun ohooo dimi ? Bizim nesilde çok zor artık araba da bir bakıma da anlıyor gibiyim de bilmiyorum ya…
Siz çalışıyor musunuz ?
Araba parası altınlardan yani benden ohooo demissiniz ama beraber kullanmayacak mısınız arabayı, neden sadece eşinize alınıyormuş gbi dusunuyorsunuz.

Simdi sizin anlattiginiz ev ailenizin evi belki karsi tarafin da ailesinin mulkleri vardir. Herkes bunu sevgilisine anlatma geregi duymaz. Bu erkegin yasi kac ki ev araba olmasi lazim?
Yok ailesinin evi hatta şöyle diyeyim bir tane var o da dedesinden kalma eski bi ev ve orada oturuyorlar zaten, bu da gözüme batmıyor değil… yaşı 27

Siz çalışıyor musunuz ?
Araba parası benden ohooo demissiniz ama beraber kullanmayacak mısınız arabayı, neden sadece eşinize alınıyormuş gbi dusunuyorsunuz.
Kira bütçesi benden çıkarsa diye dedim canım 😌 araba da o alıversin diye. Yanlışsa yine de yanlış diyin tabii görüşünüzü almak için buradayım zaten

Ne tatlı anlatmışsınız 🥹 ben erkeğin gocunmasından çok bir de rahatlamasından maskulenlik gücünü salmasından korkuyorum 🥲
Eşim elinden geleni yapıyor borçları ödeyebilmek için çabasını, stresini görüyorum ve çok üzülüyorum 😔 Burada erkeğin geliri ve işi de önemli tabi. Benim eşim astsubay, geceleri fırınlara gidip çalışayım diyor gönlüm razı gelmiyor. Evlenmeden önce benim için çok emek verdi bu en büyük işaret oldu bence çünkü ben anlaşması bayağı zor biriydim. Güveniyorsanız konuşup anlatın açık açık bence.

Kira bütçesi benden çıkarsa diye dedim canım 😌 araba da o alıversin diye. Yanlışsa yine de yanlış diyin tabii görüşünüzü almak için buradayım zaten
Alıversin demekle olmuyor iste. Siz şuan calışmıyorsunuz, 30 bin maaşla anca giderleri karşılar nasıl araba alacak ?
Ama ailesine yakın olma durumu skntılı hele ortak iş yapıyorlarsa daha skntili

X