Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim rabbim oğlunuza sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhAşağı yukarı aynıydı
Oğlumda göğüs hassasiyeti, şişkinlik,gaz beyaz akıntı yorgunluk ile başlamıştı bide fena sırt ve bel ağrıları oluyordu, sıradan pms sendromu gibiydi yani
Bu bebekte de aynısı oldu
İnşallah çok teşekkür ederim, Allah razı olsunTeşekkür ederim rabbim oğlunuza sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhh
Siskinlik ve gaz disinda diger belirtim var bata 7gun var test yaptim ama cikmadi sanirim erken yaptim yada pskolojikmi bu durimAşağı yukarı aynıydı
Oğlumda göğüs hassasiyeti, şişkinlik,gaz beyaz akıntı yorgunluk ile başlamıştı bide fena sırt ve bel ağrıları oluyordu, sıradan pms sendromu gibiydi yani
Bu bebekte de aynısı oldu
Bata 7 gün kala çıkmaz tabiki biraz daha sabredin:)) en azından iki üç gün kala yapın,bide kaset testle daha erken öğrenilebiliyor:)Siskinlik ve gaz disinda diger belirtim var bata 7gun var test yaptim ama cikmadi sanirim erken yaptim yada pskolojikmi bu durim
Kaset testten yaptim kucuk beyazlardanBata 7 gün kala çıkmaz tabiki biraz daha sabredin:)) en azından iki üç gün kala yapın,bide kaset testle daha erken öğrenilebiliyor:)
Adete iki gün kala tekrar yapın çok silik de olsa bir çizgi görebilirsiniz, eğer göremezseniz adet gününüzün bir gün geçmesini bekleyin çok daha doğru sonuç alırsınız,bu arada o erken gebelik testleri 6 gün önce doğru sonuç vereceğini söylüyor ama inanmayın vermiyor çünkü:))Kaset testten yaptim kucuk beyazlardan
Bazi gebeliklerde veriyo sanirim herkesin gebeligi farkli oldugu icin sanirim hcg durumuna bagli dediginiz gibi yapicam tesekkurlerrAdete iki gün kala tekrar yapın çok silik de olsa bir çizgi görebilirsiniz, eğer göremezseniz adet gününüzün bir gün geçmesini bekleyin çok daha doğru sonuç alırsınız,bu arada o erken gebelik testleri 6 gün önce doğru sonuç vereceğini söylüyor ama inanmayın vermiyor çünkü:))
Verenler de çok siliktir kör olmuşlardır görene kadar büyük ihtimalleBazi gebeliklerde veriyo sanirim herkesin gebeligi farkli oldugu icin sanirim hcg durumuna bagli dediginiz gibi yapicam tesekkurlerr
Amin sagolun veririmVerenler de çok siliktir kör olmuşlardır görene kadar büyük ihtimalle
Rica ederim bana da haber verin merak ettim Allah gönlünüze göre versin inşallah:))
Benim de aynıydı tek fark bu sefer yerleşme kanaması oldu
Teşekkür ederim sağlıkla alın kucagınıza inşallahİkisi de birbirinden bağımsızdı..
Birinde kasık ve göğüs ağrısı ilk belirtilerdi ve biraz koku hassasiyeti dışında mide bulantısı yaşamadım.
İkincisinde direkt mide bulantısıyla başlayan, aşırı kustuğum defalarca işe gidemediğim bir hamilelik oldu.. Kasık-göğüs ağrısı yaşamadım. Ve Aylarca ekmek yemedim özellikle taze ekmeğin kokusu çok ağır geliyordu
Bu arada cinsiyetler aynı.
Teşekkürler doğum yaptım ben, darısı tüm isteyenlere olsun inşallahTeşekkür ederim sağlıkla alın kucagınıza inşallah
O zamannn rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallahTeşekkürler doğum yaptım ben, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Canım selam yerleşme kanaması battan ne kadar önce oldu? Bende bat geçti adet olmadım kahverengi lekelenme oldu. Asıl merak ettiğim yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testinde pozitifi gördün? Forumda yerleşme kanamasını araştırırken gördüm mesajını.Benim de aynıydı tek fark bu sefer yerleşme kanaması oldu
Canım ben seni takip ediyorum 3. Gün cıkıyomus lekelenmeden sonra test yapsana sabah sen inşallah vardır ya sürekli okuyorum mesajlarınıCanım selam yerleşme kanaması battan ne kadar önce oldu? Bende bat geçti adet olmadım kahverengi lekelenme oldu. Asıl merak ettiğim yerleşme kanamasından kaç gün sonra gebelik testinde pozitifi gördün? Forumda yerleşme kanamasını araştırırken gördüm mesajını.
inşallah kuzum çok dua ediyorum sizde dualarınızda unutmayın beni Çok saol.Canım ben seni takip ediyorum 3. Gün cıkıyomus lekelenmeden sonra test yapsana sabah sen inşallah vardır ya sürekli okuyorum mesajlarını