Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve çok tedavi gördüm artik bu ay tüp bebek için doktor a gidecektik. Regl im dün başlar gibi oldu kahverengi akıntı ile başlayıp sonra yoğunlaşıyor du ama bugün de akşam oldu hala kahverengi akıntı devam ediyor ve biz yarın tüp bebek için doktora gideceğiz. Regl inin 2. Günü yapılan hormon testleri yapılacaktı şu an bu durumda gidersem benim testler felan yapılmaz mı acaba soğan suyu mu icsem diyorum bu arada 2 gün önce test yaptım negatif çıktı şehir dışına gideceğimiz için iş yerinden izin aldık gitmek zorundayız yarın ne yapacağımı bilmiyorum
Maydonoz suyu iç eger bebek olmadıgından eminseniz ve biraz karın kası çalıştıran egzersiz yapın. Ilık bi duşa girip karnınızı ovun. Hepsini gecen ay yaptım sürekli leke geliyordu akşamına adetim söküldü. Bu gun de bu ay adetin 4. Gunu sabah kesilmiş gibiydi yarın klomen kullanacagım yine bi maydonoz suyu içtim az spor yaptım bi de duşa girdim çoğaldı şükürler olsunki. Ama tabi tekrarlıyorum bebek olmadıgıından eminseniz çünkü eger varsa bebege hepsi zarar verecek şeyler. Sogan suyu nu da içebilirsiniz bu arada. Ama o uzun süreli bir kür 15 günlük ama maydonoz içilir
Maydonoz suyu iç eger bebek olmadıgından eminseniz ve biraz karın kası çalıştıran egzersiz yapın. Ilık bi duşa girip karnınızı ovun. Hepsini gecen ay yaptım sürekli leke geliyordu akşamına adetim söküldü. Bu gun de bu ay adetin 4. Gunu sabah kesilmiş gibiydi yarın klomen kullanacagım yine bi maydonoz suyu içtim az spor yaptım bi de duşa girdim çoğaldı şükürler olsunki. Ama tabi tekrarlıyorum bebek olmadıgıından eminseniz çünkü eger varsa bebege hepsi zarar verecek şeyler. Sogan suyu nu da içebilirsiniz bu arada. Ama o uzun süreli bir kür 15 günlük ama maydonoz içilir
Tamam canım çok sağol maydanoz suyu nu yapayım bebek olmadığından emin gibiyim ama şimdi sıvı almadan 1-2 saat durayim sonra 1 tane daha test yapıp öyle yapayım olmadı bende önceden bir düşük yaşadım ondaki gebeliğin klomenle olmuştu
Tamam canım çok sağol maydanoz suyu nu yapayım bebek olmadığından emin gibiyim ama şimdi sıvı almadan 1-2 saat durayim sonra 1 tane daha test yapıp öyle yapayım olmadı bende önceden bir düşük yaşadım ondaki gebeliğin klomenle olmuştu
Yani canım bu durum kişiye göre değişir sağlıklı gebeliği olan da var. Ama bende sonuçta dışarıdan müdahale edildiği için senin gibi düşünüyordum ama insan denemek istiyor umutlaniyor. Senin ki inşallah olumlu olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın