Kızlar 2 dk bakarmısınız kucuk bir sorum var

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Kızlar adetime 4 gün var. Acaba kan testi yapsam kanda gebelik çıkar mi? Yumurtlama tarihi 30.05.2019 son ilişki tarihi 03.06.2019. Son adet tarihim 19.05.2019. Bu ayı testlerle yumurtlama takibini yaparak degerlendirdim.

Benzer soru sordum ben de az önce son adet, ilişki yumurtlama tarihlerimiz neredeyse aynı:) diğer eski konulara göz attığımda 1hafta 10gün önceden kan testinde hatta idrarda öğrenenler varmış. Benimde beklenen adet cmt şuan. Cuma kanda baktırmayı düşünüyorum :)

Bunu bende merak ediyorum canım ya 28 mayıs son regl donemi bitiminde ve sonrasında birliktelik oldu ve suanda regl donemime 12 gun var ama bende hafif bulantılar bas dönmesi uyku hali ve kasık batması var cok buyuk ihtimalle gebelik var ama tarih gecsın diye bekliyorum işte

Bunu bende merak ediyorum canım ya 28 mayıs son regl donemi bitiminde ve sonrasında birliktelik oldu ve suanda regl donemime 12 gun var ama bende hafif bulantılar bas dönmesi uyku hali ve kasık batması var cok buyuk ihtimalle gebelik var ama tarih gecsın diye bekliyorum işte
Ben adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Tüm belirtileri de yaşamıştım halbuki 🤷‍♀️

Ben adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Tüm belirtileri de yaşamıştım halbuki 🤷‍♀️
Ben idrar testi yaptım 2 tane ıkısıde pozitif cıktı doktorda baktı kalınlaşma var dedi ama en kesin sonuc regl den sonra lan testi canım bakalım artık peki sen regl oldun mu gec döllenme olmussa hemen cıkmaya biliyor kızımdan biliyorum

Ben idrar testi yaptım 2 tane ıkısıde pozitif cıktı doktorda baktı kalınlaşma var dedi ama en kesin sonuc regl den sonra lan testi canım bakalım artık peki sen regl oldun mu gec döllenme olmussa hemen cıkmaya biliyor kızımdan biliyorum
Henüz adet olmadım 3 gün geçti ama olacak gibi belirtilerlerim ya

Çıkar canım ama senin yerinde olsam asla erken öğrenmek istemezdim biliyorum çok heyecanlı ve çok meraklı olabiliyoruz keza bende öyleyim haftalar önceden başlardı erken öğrenme isteğim ama erken öğrenince stres bitmiyor acaba iç gebelik mi dış gebelik mi kimyasal mı değerim iki kat artıcak mı kese ne zaman görünür kalp atışını da duyalım vs vs ben şuan stresten mahvolmuş durumdayım ☹️😖

Çıkar canım ama senin yerinde olsam asla erken öğrenmek istemezdim biliyorum çok heyecanlı ve çok meraklı olabiliyoruz keza bende öyleyim haftalar önceden başlardı erken öğrenme isteğim ama erken öğrenince stres bitmiyor acaba iç gebelik mi dış gebelik mi kimyasal mı değerim iki kat artıcak mı kese ne zaman görünür kalp atışını da duyalım vs vs ben şuan stresten mahvolmuş durumdayım ☹😖
Adet oldum yokmuş zaten artık önümüzdeki aya inşallah

Back
X