• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızlar!!! 2 aylık bebeğin gazıyla ilgili yardım edermisiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ehyasar

hamidimmm iyiki varsınnn
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
85
2
36
İstanbul
slm kızlar 2 aylık çiçeği burnunda bir anneyim bebeğim 1 aylık olana kadar bir sıkıntımız yoktu çok şükür şuanda herşey değişti ama gaz sorunumuzun olduğu yetmezmiş gibi birde kötü kokuyor resmen yetişkin insanın gazı gibi yediklerime çok dikkat etmeme rağmen bu sorunu aşamıyoruz sizce neden aranızda bu sorunu yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin şimdiden tşkler...

seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğim şu anda 6.5 aylık ve 4. ayına kadar gaz problemi yaşadık denemediğim ilaç şurup kalmamıştı en sonunda özel hastanede doktor biogaia adında bi damla verdi gazlanmasını önlüyordu ben çok faydasını gördüm doktorunuza danışarak sizde kullanabilirsiniz:34::34::34::34:ya da
-çay kaşığı ucuyla kimyon-yarım kahve fincanı su-dörtte bir oranında kesme şeker bunları bi taşım kaynatıp süzüp bebeğine çay kaşığı ile verebilirsin:34::34::34:
umarım yaardımcı olabilmişimdir sağlıklı büyütürsün inşallah bebeğini:16::16::16:

seni çok iyi anlıyorum canım benim bebeğim şu anda 6.5 aylık ve 4. ayına kadar gaz problemi yaşadık denemediğim ilaç şurup kalmamıştı en sonunda özel hastanede doktor biogaia adında bi damla verdi gazlanmasını önlüyordu ben çok faydasını gördüm doktorunuza danışarak sizde kullanabilirsiniz:34::34::34::34:ya da
-çay kaşığı ucuyla kimyon-yarım kahve fincanı su-dörtte bir oranında kesme şeker bunları bi taşım kaynatıp süzüp bebeğine çay kaşığı ile verebilirsin:34::34::34:
umarım yaardımcı olabilmişimdir sağlıklı büyütürsün inşallah bebeğini:16::16::16:

canım arkadasın tarifinde degişiklik yaparak veriyim. rezene ve kimyon kaynat 5 cay kasıgı içir. seker verme sakın. bebeklere 1 yasına kadar seker verilmesi sakıncalıdır. ama yine de sen bilirsin. koku konusunda da sen üşütüuo olabilirsin. corap giy. belini ve karnını üşütme.

Back