kızlar 19 haftadayım ve iki gündür uyuyamıyorum......delirecem!!!!!!!

ben ılk haftalarda hıc uyku uyuyamıyordum.hep 2-3 saatlık uykuyla dolasıyordum.sonradan gectı.
senınde belkı bu haftalarda ortaya cıktı canım..

yatağa yatınca nefesim daralıyor.....mide bulantım çok oluyor..napacağımı bilmiyorum..gece ağlıyorum bir de gözlerim iflas etmek üzere ama bişeylerle oyalanamak istiyorum da..gyno ferro diye biir laca başladım yeni kan ilacı acaba o mu yaptı ki?

Canım kan hapının yapacagını sanmıyorum bende içiyorum vitaminde aynı zamanda gece yatarken alıyorum ikisinide uykuyla ilgili bir problem yasamıyorum psikolojik olabilirmi .

bilmiyorum ki ama psikolojik olduğunu düşünmek istemiyorum. ben çok hasassım sanırım......zormuş çok zor.........

esracım şuan 37+5 günlük hamişim ve inanki haziran ayının sonundan beri uyku nedir bilmiyorumm..resmen uyumayı unuttumm....:1no2:3-4 en fazla 5 saat uyuyabiliyorumm........mirmirmirmir.

peki benim için daha erken değil mi?19. hafta.. ben sonlara gelince napacam acaba merak ediyorum.peki uyuyamayınca napıyorsunuz?herkes uyuyor..benim çok sinirlerim bozuluyır.eşimi kaldırıyorum zaten o ağlama sesimden kalkıyor kendisi...başkalarını rahatsız etmekten de korkuyorum.....çok mu ince düşünüyorum ben yaaaaaa

peki benim için daha erken değil mi?19. hafta.. ben sonlara gelince napacam acaba merak ediyorum.peki uyuyamayınca napıyorsunuz?herkes uyuyor..benim çok sinirlerim bozuluyır.eşimi kaldırıyorum zaten o ağlama sesimden kalkıyor kendisi...başkalarını rahatsız etmekten de korkuyorum.....çok mu ince düşünüyorum ben yaaaaaa

canım kitap okuyorummmmm...bebişimin odasında takılıyorummm...tv izliyorumm...yoksa yatakda bi o tarafa bi bu tarafa dönüp eşimide rahatsız edicemmm ....yasık o uyusun bariiiii...........

X