Q qulum Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2012 539 29 48 31 Bursa 17 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi muhabet #21 muhabet .!.: İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağina almayi nasip eder... zaman geçmiyor muhtemel doğum tarihim 30 ocakmış ama daha çok var :) biran önce ocak olsun istiyorum :) Genişletmek için tıkla... amın cnm ınsss cumLemıze... benımde sanırım subat 17.e denk geLıo.. rbbm hyrLısyla o gunLerı gostersın ıns...
muhabet .!.: İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağina almayi nasip eder... zaman geçmiyor muhtemel doğum tarihim 30 ocakmış ama daha çok var :) biran önce ocak olsun istiyorum :) Genişletmek için tıkla... amın cnm ınsss cumLemıze... benımde sanırım subat 17.e denk geLıo.. rbbm hyrLısyla o gunLerı gostersın ıns...
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi muhabet #22 hyperion .!.: ben 18 haftalıkken hissetmiştim çok muhteşem bir duygu allah herkese nasıp etsin Genişletmek için tıkla... Amin canım inş........
hyperion .!.: ben 18 haftalıkken hissetmiştim çok muhteşem bir duygu allah herkese nasıp etsin Genişletmek için tıkla... Amin canım inş........
huzur_gibisi_yok Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 1.317 856 83 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi muhabet #23 bende 16 haftaligim o kadar merak ediyorum ki bi hissettim diyorum ama sanirim biraz daha beklicem
B btlsna Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2013 6 0 6 İzmir 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi muhabet #24 beyazanne .!.: hem hissetmek için o kadar acele etme derim:) sona doğru " biraz dursa da uyusam" diyeceksin mesela:) "karnımın şeklini değiştirme yavrum dedene rezil oluyorum" diyeceksin... "kaburgama tekme atmaktan vazgeç bebeeeee!" diyeceksin:)) Genişletmek için tıkla... Aynen yaa :)) en cokta kasiklarima hizli vurdugunda yukari cik diyorum:) sizde de oluyor mu bu?
beyazanne .!.: hem hissetmek için o kadar acele etme derim:) sona doğru " biraz dursa da uyusam" diyeceksin mesela:) "karnımın şeklini değiştirme yavrum dedene rezil oluyorum" diyeceksin... "kaburgama tekme atmaktan vazgeç bebeeeee!" diyeceksin:)) Genişletmek için tıkla... Aynen yaa :)) en cokta kasiklarima hizli vurdugunda yukari cik diyorum:) sizde de oluyor mu bu?