erken daha annesi... ben ilk 22 haftalıkken falan hissetmiştim:)
rahat ol:) hele ilk gebeliklerde 20 haftadan önce pek mümkün değil
gerçektenmi :) içimi rahatlattın saol bende endişeleniyordum neden hissetmiyorum diye daha yine 1 buçuk ay var desene zaman geçmiyor :)
hem hissetmek için o kadar acele etme derim:) sona doğru " biraz dursa da uyusam" diyeceksin mesela:)
"karnımın şeklini değiştirme yavrum dedene rezil oluyorum" diyeceksin...
"kaburgama tekme atmaktan vazgeç bebeeeee!" diyeceksin:))
merhaba kızlar tekmelerini hareketlerini hissetmiyorum çikolatada yiyorum yinede hissetmiyorum acaba erkenmi yoksa bir sorunmu var?
merhaba kızlar tekmelerini hareketlerini hissetmiyorum çikolatada yiyorum yinede hissetmiyorum acaba erkenmi yoksa bir sorunmu var?
Benim 17 haftam yeni bitmişti tekmelemesini hissettim ilk bebeğim olmasına rağmen erken olduğunu söylediler. Gününü bile hatırlıyorum 11 Temmuz du mutluluktan ağlamıştım. Şuan arkadaşım 20haftalık ve daha hissetmedi. Yanı ilk çocukta 22 haftaya kadar normal. En kısa zaman da hissetmen dileğiyle hayırlı güzel hamilelikler:)
Ilk gebelikse daha geç hissediliyor
Ben ilkinde 21.haftada hissetmistim.cok güzel duygular
Allahim dileyen herkese nasip etsin inş
Senin için de Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
amin canım o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam :) peki bişey daha sorucam kaçinci haftada cinsiyetini öğrendiniz? ben 17. haftaya giriyorum belli olmuşmudur bir arkadaşim 20 haftalikken git net belli olur dedi
bende suan 13+5 im cok merak edıyrm nasıl bı duygu. 11 haftalıkken erkege benzıyo demıstı bugun gıttıgımde ıse kendı saklamıs gostermıyo dedıımerak edyrmmm coook. 3 yıldır bu anı cok bekledm ben tedavıyle kaldım o yuzden ıLk olucak ıns bklm hyrlısı olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?