• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 15 dk sonra böyle oldu sizce bu ne peki

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Bata 6 gün var daha

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 140
Adetine 2 gun kala tekrar yap bence. 10 dkdan sonra cikan cizgi yaniltici olabilir.

İdrarı fazla damlatmıs olabilir misiniz bu sarılık 24 saat sonra falan ortaya cıkıyor. Bu arada sarılığın arkasında cizgi gorunuyor ama emin olmak icim testi tekrarlayın derim

İdrarı fazla damlatmıs olabilir misiniz bu sarılık 24 saat sonra falan ortaya cıkıyor. Bu arada sarılığın arkasında cizgi gorunuyor ama emin olmak icim testi tekrarlayın derim
Yok özellikle bu sefer az damlattım tam 3 🙏🏻 Normalde hep 4 yapardım

Yok özellikle bu sefer az damlattım tam 3 🙏🏻 Normalde hep 4 yapardım
O zaman testle ilgili sıkıntı var ama ben bir cizgi görüyorum şu sarı olması rahatsız etti baska testin yokmu yada gidip alamaz mısın

Ya test firmasını bile aradım böyle çizgi çıkıyor dedim asla sabah ilk idrar değil öğlen yapın dedi sizin de aklınızda olsun laboquick yani sabah yapmak doğru değilmiş

1 tane testim var son :(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    221,5 KB · Görüntüleme: 125
  • image.jpg
    image.jpg
    308,5 KB · Görüntüleme: 95
Ya test firmasını bile aradım böyle çizgi çıkıyor dedim asla sabah ilk idrar değil öğlen yapın dedi sizin de aklınızda olsun laboquick yani sabah yapmak doğru değilmiş
Aa ill defa böyle bisi duyuyorum beta yuksek oluyor diye hep sabah ilk idrarla yapın derler

Canım su damlat 2 damla temizlensin test eğer o çizginin altından pembe çıkarsa ihtimal vardır, ben ikinci attığın testte de pembe silik bir çizgi gördüm. Hakkında hayırlısı olsun 2 gün sonra tekrarla testi eğer ki adet olmazsan:)

Canım su damlat 2 damla temizlensin test eğer o çizginin altından pembe çıkarsa ihtimal vardır, ben ikinci attığın testte de pembe silik bir çizgi gördüm. Hakkında hayırlısı olsun 2 gün sonra tekrarla testi eğer ki adet olmazsan:)
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun senden🌹 hepinize çok teşekkür ederim kızlar 🌹

Back