Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım işte onu bilmiyorum belki de 2 gün var düzensizim benAdetine 2 gun kala tekrar yap bence. 10 dkdan sonra cikan cizgi yaniltici olabilir.
Yok özellikle bu sefer az damlattım tam 3İdrarı fazla damlatmıs olabilir misiniz bu sarılık 24 saat sonra falan ortaya cıkıyor. Bu arada sarılığın arkasında cizgi gorunuyor ama emin olmak icim testi tekrarlayın derim
İdrarı çok tamlatmışsın sanırım bekle biraz tekrar yapBata 6 gün var daha
O zaman baska bi test daha yap bence. Ama sabah ilk idrarla yapYa canım işte onu bilmiyorum belki de 2 gün var düzensizim ben![]()
O zaman testle ilgili sıkıntı var ama ben bir cizgi görüyorum şu sarı olması rahatsız etti baska testin yokmu yada gidip alamaz mısınYok özellikle bu sefer az damlattım tam 3Normalde hep 4 yapardım
Bu yeni yaptığın test mi1 tane testim var son![]()
Aa ill defa böyle bisi duyuyorum beta yuksek oluyor diye hep sabah ilk idrarla yapın derlerYa test firmasını bile aradım böyle çizgi çıkıyor dedim asla sabah ilk idrar değil öğlen yapın dedi sizin de aklınızda olsun laboquick yani sabah yapmak doğru değilmiş
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun sendenCanım su damlat 2 damla temizlensin test eğer o çizginin altından pembe çıkarsa ihtimal vardır, ben ikinci attığın testte de pembe silik bir çizgi gördüm. Hakkında hayırlısı olsun 2 gün sonra tekrarla testi eğer ki adet olmazsan:)