kızlar 15 aylık kızım yürümüyor,emeklemiyor

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar kızım 13 01 2009 dogumlu hiç emeklemedi, ve yürümüyor..yürüteciyle geziyor ama tek basına hiç adım atmıyor.çekyat kenarında tutunarak geziniyor ama oturdugunda tutunup kalkamıyor ( sizin bebişlerden bu kadar olupta yürümeyen varmı ??

merhaba canım..bazı çocuklar 18 aylık olan kadar yürümeye biliyor ama emeklemiyoda..belki yürüteci kaldırırsanız ortadan yürümeye daha meilli olur..kolaya alişmış olabilir.yinede bir nöroloji uzmanına görünmenin faydası olabilir canım..ne olur ne olmaz erken tanı çok önemli..

offf haklısın canım yürütece güveniyor heralde ,,ama onuda kaldırdığımda hep beni taşıyın diyor ben çalışıyorum annem bel fıtıgı oldu :)ama aslında sabretsek bir kaç hafta sıkısınca mecburen yürüyecektir gibi geliyor..nörölojik bi sorunu olacağını sanmıyorum yani yoktur inşallah..ben yürüteci kaldırayım en iyiysi olmazsa nöroloğa götüreyim

Başlığa baktım eyvah dedim, konuyu okudum tasalanacak pekde birşey olmadığını anladım.

Annesi koltuğa tutunup geziyorya, daha ne, her çocuk bir olmazki, biraz daha bekle bakalım, tut ellerinden yürütmeye çalış

ciddimisin :)ay ne kadar sevindimm..dün eve gidince tek elinden tutup yürütmeye çalıştım benim tek elime o iki eliyle sarılıyor..ama sonra tek eliyle tutup yürüdü kısa bi süre sonra yine iki eliyle sarıldı..bu iyi bi gelişmemi kızlar..dün arkadaşlara gittik tepki aynen söyle aaa 15 aylık çocuk nasıl yürümez bizimkiler yaşına girmeden yürüdü insanlarımız farkında olmadan bazen çok düşüncesiz davranabiliyor
Çok üzgünüm çoook

canım yaa ne çok kızdım şimdi bunu diyen densize(afedersin ama)...
hiç üzülme canım arkadaslarda demiş zaten her çocuk bir olmuyor...cesaret edemiyor kimisi..bak elimi iki eliyle tutuyo diyosun korkuyo yürümeye..o cesareti bir kırsa yürüyecek de..yürütecede çok alışmıştır şimdi...ama yinede için rahat etmiyorsa doktoruna da söyle canım en iyi onlar düşünür cevaplar nede olsa doktor.
teyzemin oglu da geç yürüdü bence korkulacak birşey yok.

canııım çok teşekkür ederim rahatladım..bekleyecem artık yapacak bişey yok zaten :))

Merhaba umarım görürsünüz çocuğunuz ne zaman yürüdü hatırlıyor musunuz benim oğlum 2yaşında olacak bu ay yürümek dışında her şeyi yapıyo ama yürümüyo çok korkuyo elimi tutunca pıtır pıtır yürüyo parkta elimden tutup koşuyp neredeyse ama tek başına yürümüyo ayakta durabiliyo ama tutmadığımı fark edince hemen oturuyor ya da bana tutunuyo

Bu arada doktora götürdük mr çekildi tahliller yapıldı çok şükür temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…