Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 12.haftadan sonra hangi vitamin takviye kullanılıyor?
Ben sadece bu zamana kadar folik asit kullandım.Arkadaşım ben d vitamini omega falan kullandım dedi 12.haftadan sonra eczaneye gidip alayım diyorum.Neler kullandınız ? Takviye vitamin?
Ben sadece bu zamana kadar folik asit kullandım.Arkadaşım ben d vitamini omega falan kullandım dedi 12.haftadan sonra eczaneye gidip alayım diyorum.Neler kullandınız ? Takviye vitamin?
Onu doktor belirliyo genelde Benim doktorum 12.haftadan sonra d vitamini kan hapı ve düşük olan bir vitaminin varsa eğer magnezyum gibi onlara başlarız demisti ikili test sonucunada göre
12 haftaya kadar elenatal 1 kullandım, 12 hafta sonra elenatal 2’ye geçtim. Emzirme döneminde de elenatal 3 kullandım. Hekiminize danışarak kullanabilirsiniz.