Bebek Beslenmesi kızlar 1 yaş menüsü lütfeenn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar benim minişler 1 yaşına girmek üzereler altarnatif değişik ne önerebilisiniz neler verebilirsiniz özlliklede kahvaltıda şimdiden tşkopuyorumnanaktan

canım senin menünü bilmediğim için alternatif öneremiyorum zira aynısını uyguluyor olabiliriz :) benim hazırladığım menü ; 1 yumurta( artık akını da veriyorum ) peynir,muz,tahin,pekmez,ceviz az ekmek ve devam sütü :) daha ne olsun arada omlet yapıyorum taze sıkılmış meyva suyu eşliğinde afiyetle yiyor:) bu arada belki kullanıyorsundur ama ben yinede söyleyeyim aç karnına polen veriyorum çok faydalı kullanmıyorsan hemen başla faydalarını okuyunca şaşıracaksın sağlıkla kalın...

ben kahvaltıda değişiklik olsun diye krep yapıyorum,kaşarlı,peynirli,pekmezli,reçelli hangisini bebeginiz severse.
Bir parça peynırli börek yanına 1 bardak sut tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…