• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 1 haftalik hamilelikte ultrasondan bakılır mi acil destek

Rozeein

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
6
2
1
22
Hastaneye gittim kan verdim beta 645.5 çıktı kan tahlilim normalde bende pkos vardı doktor kilo ver dedi 4 kilo verdim gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi kanda sadece pozitif çıktı bir hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi korkuyorum ya pkos beni yaniltiyorsa

Hastaneye gittim kan verdim beta 645.5 çıktı kan tahlilim normalde bende pkos vardı doktor kilo ver dedi 4 kilo verdim gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi kanda sadece pozitif çıktı bir hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi korkuyorum ya pkos beni yaniltiyorsa
Degeriniz daha dusuk oldugu icin gorunmez ultrasonda. Korkmayin haftaya gittiginzde mutlaka görünür :)

1 haftalık hamilelik değildir en az 4 haftalık hamilesinizdir şu an. Haftaya görürsünüz bence

1 haftalık hamilelik değildir en az 4 haftalık hamilesinizdir şu an. Haftaya görürsünüz bence
Ama doktor erken olduğu için gozukmemistir büyük ihtimalle dedi yinede korkuyorum çünkü kese oluşmamisti daha

Ama doktor erken olduğu için gozukmemistir büyük ihtimalle dedi yinede korkuyorum çünkü kese oluşmamisti daha
4 haftalıkta kese oluşmaz daha zaten 5.haftanın sonlarına doğru anca görünüyor, panik yapmayın 🫶🏿

4 haftalıkta kese oluşmaz daha zaten 5.haftanın sonlarına doğru anca görünüyor, panik yapmayın 🫶🏿
Ya çok teşekkür ederim ilk hamileligim herhangi bir bilgim yok doktor da pek bişey söylemedi endişelendim

Ya çok teşekkür ederim ilk hamileligim herhangi bir bilgim yok doktor da pek bişey söylemedi endişelendim
Daha iki gündür grip de oldum ağır bir şekilde gün geçtikçe daha ağır oluyorum randevu anca bulabildim 27 Ocak tarihine bir bilginiz varmı ilaç kullanmam şimdi

Bende de pcos vardı şuan 20. Hafta hamileyim. Darısı size olsun.
İlk zamanlarda reglm çok geciktiği için gitmiştim ultrasonda bir şey göremedi. Kanda da bir şey çıkmadı. Yaklaşık 1 ay daha bekledim hala regl olmayınca tekrar gittim ve bebisi 7. Haftada öğrendim 🩷

Bende de pcos vardı şuan 20. Hafta hamileyim. Darısı size olsun.
İlk zamanlarda reglm çok geciktiği için gitmiştim ultrasonda bir şey göremedi. Kanda da bir şey çıkmadı. Yaklaşık 1 ay daha bekledim hala regl olmayınca tekrar gittim ve bebisi 7. Haftada öğrendim 🩷
Ya Allah bağışlasın bende de pkos var şu anda doktor beni baya korkuttu kilo vermezsen asla çocuğun olmaz 4 kilo verdim test yaptım pozitif çıktı kan verdim 645.5 çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi

Ya Allah bağışlasın bende de pkos var şu anda doktor beni baya korkuttu kilo vermezsen asla çocuğun olmaz 4 kilo verdim test yaptım pozitif çıktı kan verdim 645.5 çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi
Amin inşallah 🩷 bende.pcos Cook düzensiz regl gecikmesi yapıyordu. Evlendikten sonra bebek sahibi olmayı çok istiyorduk ama pcos beni hep korkutuyordu. Folikasit kullandım bir süre. Bir de clife macun vardı duydun mu bilmiyorum pcos sıkıntısı olan arkadaşımdan duymuştum ben de bir de o takviye macunu almıştım. Sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür..İnan korktuğum gibi olmadı. Stres yapma kendine 🩷

Kese 3000 beta civarlarında görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam telaş yapmayın değeriniz çok iyi

Benim betam 2800 dü sat a göre 4 haftaydım tam görünmüştü ama çoğunda görünmüyormuş

Back