ben de olmustu.doktorun verdigi ilaclari bitene kadar kullan cnm.gecti diye birakma ilaclari yoksa hemen tekrarliyo
canım bende ilk defa evlendikten sonra bu illetle karşılaştım hemde defalarca temizliğine çok dikkat et ve doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun; pamuklu çamaşır giyin günlük ped kullanıyorsan çok sık değiştir.. Ayrıca çok soğuk ve sıcak su ile genital bölgeni temizleme , ve malesef çoğu kadının yaptığı hata twmizliğinizi wcden aonra arkadan öne değil önden arkaya yapın.. Çok çekiyodum bu dertlerden artık daha dikkatliyim çok şükür eskisi gibi değil .. Çok konuştum ama idrar yolları iltihabı için papatya kaynatıp için
Ben de bel değilde kasık ağrısı çok olur idrar yollarım tuttuğunda korkmayın ilaçlaeınızı için birazda dikkat edin geçecektirCanım çol sağol elimden geldiği kadar dikkat ediyrm.idrar enfeksiyonundan snra bel ağrısı olunca korktm sizdede aynı şeklde bel ağrısı oldumu yoksa bu ayrı bişey mi ?
Canim geçmiş olsun bende evlendigimiz ilk sene çok sık yaşıyorum. Bazen üstursem yine nadir olarak oluyo bunu atlatmanın en kolay yolu bol bol su iç haftada 2 günde maydanoz kaynatıp aç karNina iç benim kesildi çok şükür. Eğer şu isemi yosun bir kaşık sirke iç o sana aksama kadar bir dünya şu içiriyo dene canım ben allaha şükür atlatimCanım sağol temzliğine herşeyine dkkat ediyorum ama 2 3 kez tekrarladı..bel ağrısı şimdide korkmaya başladım niye böyle şeyler oluyor acaba sorn mu var bende(
ay pardon 1 buçuk aymış o
ne içtin cipro mu ve purınol kullandın mı çünki o olmazsa olmaz.kullanmadıysan doktor ya da eczacıya danışıp purınol kullanmanı tavsiye ederımEvet canım 1.5 aylk evlym ama 1ayda 3 kez tekrarladı o canımı sktı antibiyotik içmektende skldımRabbim büyük skntıdan korusun buna hamdolsun diyorm ama ağrm olunca sinir oluyorm :)
bitirmen gerekiyo ilaci ve ayaklarini sicak tut usume.ilik su ic surekli bide maydonoz suyu ic hamilelik durumu yoksaDoktora gittm antibiyotik verdi 3 gun kullandm ama az gecer gibi oldu yine tekrarladı yine tekrarlıyo bakalım şimdi tekrardn kullanıyrm inş geçer
canım biraz özel olcak ama korunuyomusunuz geçer zamanlaCanım sağol temzliğine herşeyine dkkat ediyorum ama 2 3 kez tekrarladı..bel ağrısı şimdide korkmaya başladım niye böyle şeyler oluyor acaba sorn mu var bende(
canım biraz özel olcak ama korunuyomusunuz geçer zamanla
bende korunmayı bırakınca olmuştu ama zamanla bünye alışıyoHayıt canım korunmuyrm korunsam daha daha zor geçer herhalde canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?