• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 1.5 aylk evlim idrar yollardı enfeksyndn kurtulamdm :((

ben de olmustu.doktorun verdigi ilaclari bitene kadar kullan cnm.gecti diye birakma ilaclari yoksa hemen tekrarliyo

canım bende ilk defa evlendikten sonra bu illetle karşılaştım hemde defalarca temizliğine çok dikkat et ve doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsun

ben de olmustu.doktorun verdigi ilaclari bitene kadar kullan cnm.gecti diye birakma ilaclari yoksa hemen tekrarliyo

Doktora gittm antibiyotik verdi 3 gun kullandm ama az gecer gibi oldu yine tekrarladı yine tekrarlıyo bakalım şimdi tekrardn kullanıyrm inş geçer :(

canım bende ilk defa evlendikten sonra bu illetle karşılaştım hemde defalarca temizliğine çok dikkat et ve doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsun

Canım sağol temzliğine herşeyine dkkat ediyorum ama 2 3 kez tekrarladı..bel ağrısı şimdide korkmaya başladım niye böyle şeyler oluyor acaba sorn mu var bende :((

Çok geçmiş olsun; pamuklu çamaşır giyin günlük ped kullanıyorsan çok sık değiştir.. Ayrıca çok soğuk ve sıcak su ile genital bölgeni temizleme , ve malesef çoğu kadının yaptığı hata twmizliğinizi wcden aonra arkadan öne değil önden arkaya yapın.. Çok çekiyodum bu dertlerden artık daha dikkatliyim çok şükür eskisi gibi değil .. Çok konuştum ama idrar yolları iltihabı için papatya kaynatıp için :KK68:

Çok geçmiş olsun; pamuklu çamaşır giyin günlük ped kullanıyorsan çok sık değiştir.. Ayrıca çok soğuk ve sıcak su ile genital bölgeni temizleme , ve malesef çoğu kadının yaptığı hata twmizliğinizi wcden aonra arkadan öne değil önden arkaya yapın.. Çok çekiyodum bu dertlerden artık daha dikkatliyim çok şükür eskisi gibi değil .. Çok konuştum ama idrar yolları iltihabı için papatya kaynatıp için :KK68:

Canım çol sağol elimden geldiği kadar dikkat ediyrm.idrar enfeksiyonundan snra bel ağrısı olunca korktm sizdede aynı şeklde bel ağrısı oldumu yoksa bu ayrı bişey mi ? :(

Canım çol sağol elimden geldiği kadar dikkat ediyrm.idrar enfeksiyonundan snra bel ağrısı olunca korktm sizdede aynı şeklde bel ağrısı oldumu yoksa bu ayrı bişey mi ? :KK43:
Ben de bel değilde kasık ağrısı çok olur idrar yollarım tuttuğunda korkmayın ilaçlaeınızı için birazda dikkat edin geçecektir

Canım sağol temzliğine herşeyine dkkat ediyorum ama 2 3 kez tekrarladı..bel ağrısı şimdide korkmaya başladım niye böyle şeyler oluyor acaba sorn mu var bende :KK43:(
Canim geçmiş olsun bende evlendigimiz ilk sene çok sık yaşıyorum. Bazen üstursem yine nadir olarak oluyo bunu atlatmanın en kolay yolu bol bol su iç haftada 2 günde maydanoz kaynatıp aç karNina iç benim kesildi çok şükür. Eğer şu isemi yosun bir kaşık sirke iç o sana aksama kadar bir dünya şu içiriyo dene canım ben allaha şükür atlatim

sakın üzülme ve endişelenme ilaçları düzenli kullanınca çok kolay geçiyor.senin 1 yıldır geçmemiş eksik tedavi olabilir mi acaba.allah başka dert vermesin.

Sağolun kızlar inşallah geçer tuvalete gtmkten bktım valla :( şu bel ağrmda buna tuz biber oldu :(

Evet canım 1.5 aylk evlym ama 1ayda 3 kez tekrarladı o canımı sktı antibiyotik içmektende skldım :KK43: Rabbim büyük skntıdan korusun buna hamdolsun diyorm ama ağrm olunca sinir oluyorm :)
ne içtin cipro mu ve purınol kullandın mı çünki o olmazsa olmaz.kullanmadıysan doktor ya da eczacıya danışıp purınol kullanmanı tavsiye ederım

Yanlız değilsin canim aynisindan bende kurtulamadım 1.5 yıllık evliyim bende üstelik bu ay tedavi görürken iltihap ağrısından acillik oldum hayırlısı olsun canim inşallah en kisa zamanda gecer maydanoz tavsiyelerine uy derim ben

Doktora gittm antibiyotik verdi 3 gun kullandm ama az gecer gibi oldu yine tekrarladı yine tekrarlıyo bakalım şimdi tekrardn kullanıyrm inş geçer :KK43:
bitirmen gerekiyo ilaci ve ayaklarini sicak tut usume.ilik su ic surekli bide maydonoz suyu ic hamilelik durumu yoksa

Canım sağol temzliğine herşeyine dkkat ediyorum ama 2 3 kez tekrarladı..bel ağrısı şimdide korkmaya başladım niye böyle şeyler oluyor acaba sorn mu var bende :KK43:(
canım biraz özel olcak ama korunuyomusunuz geçer zamanla

Back