Kizlar 03,03,2008 De Berk'im Doğdu

KIZLAR PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11,30 DA OĞLUM DOĞDU.ÇOK KOLAY Bİ DOĞUM OLDU SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM.ALLAHIM ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ALLAH HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAH.KISACA ANLATAYIM SABAH 08,30 DA HEP BERABER YOLA ÇIK TIK HASTANEYE GİTTİK BENİ HAZIRLAMAK İÇİN ALDILAR LAVMA SONDA FALAN DERKEN AMELİYATHANEYE GİTTİK ÇOK HEYECANLANDIM 11:15 DE OĞLUM GELMİŞ 15 DAKİKA SONRADA BEN AYILDIM OĞLUMU GÖRDÜM 3,500 KİLO 50 CM DOĞDU HEMEN AYAĞA KALKTIM HİÇ ZORLANMADIM ALLAHA ŞÜKÜR BİR GÜN SONRADA HASTANEDEN ÇIKTIK ŞİMDİ EVDEYİZ 8 GÜNLÜK OLDUK İKİMİZDE ÇOK İYİYİZ ONUNLA UĞRAŞMAKTAN ANCA İNTERNETE GİREBİLDİM ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞAALLAH.....

nasil yani bi gun sonra eve mi gittin..

ben 5 gun cikmak istedim cikarmadilar 1 hafta mecburi dediler..zaten 2-3 gunde zor kalktim :)

Allah anali babali buyutsun canim dogum tarihide cok guzel 03,03

canım bebeğiniz hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıkla sıhhatle Huzur içinde Yuvanızda Mutluluğunuz daim olsun..

hayırlı uğurlu olsun bebeğin. güle güle büyüt. ben de 18 mart ta doğum yapacağım. oğlum 23 nisanda doğmuştu bu da çanakkale zaferi olsun dedik. burda da 1 gece yatırıyorlar hastanede. hepimize kolay gelsin...

hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün bir ömür boyu çocugunla eşinle mutlu yıllara :nazar:

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün her zaman sağlık sıhatli olur inş

nasil yani bi gun sonra eve mi gittin..

ben 5 gun cikmak istedim cikarmadilar 1 hafta mecburi dediler..zaten 2-3 gunde zor kalktim :)

Allah anali babali buyutsun canim dogum tarihide cok guzel 03,03

evet canım bir gün sonra çıktık ikimizde iyi olunca doktor çıkardı allaha şükür çok kolay doğum oldu allah herkese böyle doğum nasip etsin inşaallah....a.s.

emoş slm canım bende ardahandan bu yıl geldim nerde doğum yaptın eşin ne iş yapıyor belkide tanışıyoruzdur benim eşim astsubay

X