Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle şeyler gerçeklik payı olmayan saçma kuruntular. Hiç kafayı takmayın. Rabbim ne verirse hayirlsiini versin. Ha kız ha erkek ne fark eder ki ??Kızlar onceden gebelik pilanlama cocugun cinsine gore yani hangi ay kalırsam kiz hangi ayda erkek bunu yapib hamile kalanlar doru cikdimi?
Böyle şeyler gerçeklik payı olmayan saçma kuruntular. Hiç kafayı takmayın. Rabbim ne verirse hayirlsiini versin. Ha kız ha erkek ne fark eder ki ??
Anladım. Rabbim gönlünüze göre verir inşallah:))Benim oğlum var vee kızımın olmasini cook istiyorum ve bu uzden 4farkli kisiye hesab yapdirdim doru olanlar oluyor diorlar elbetde ne olursa kabulmuzdu ama bende doğuş dil kesr o uzden kizim gelsin 2ci istiom
Çin takvimi tutuyor bazılarında. Ama ben pek inanmıyorum. Allah gönlüne göre versin :)Benim oğlum var vee kızımın olmasini cook istiyorum ve bu uzden 4farkli kisiye hesab yapdirdim doru olanlar oluyor diorlar elbetde ne olursa kabulmuzdu ama bende doğuş dil kesr o uzden kizim gelsin 2ci istiom
Bende duydum onu yalnış değilsem 3senede 1 erkeğin, 4 senede 1 kadının hücreleri yenileniyormuş. Doğum tarihinden başlayarak sayılıyor en son kimin hücresi yenilendiyse bebek o cinsiyetten oluyor. Ben hamile kaldıktan,hatta cinsiyet oğrendikten sonra duydum, hesapladım doğru çıktı :) tabi yinede Allah bilirHakkinda hayirlisi olsun ama boyle bir seyi de ilk defa duydum.Allah nasil isterse oyle olur.
Bende duydum onu yalnış değilsem 3senede 1 erkeğin, 4 senede 1 kadının hücreleri yenileniyormuş. Doğum tarihinden başlayarak sayılıyor en son kimin hücresi yenilendiyse bebek o cinsiyetten oluyor. Ben hamile kaldıktan,hatta cinsiyet oğrendikten sonra duydum, hesapladım doğru çıktı :) tabi yinede Allah bilir
Rica ederim. Diğer yöntemler saçma gelmişti,ama bu biraz mantıklı geldi diye aklımda kaldı.Forumda goruyordum cin takvimi falan ama basligi bile sacma geliyordu okumadim pek. Ama belkide dogrudur bilemem. Suan ozetini vermis oldun tesekkurler :)
Fazla bilen yok gibi. Sen yinede nasip Allahtan diyerek dene inşallah tutar :)Yaş sizlerde yapan yok qaliba gelen ay denicem doru olursa yazicam size ve hatta gebe kalinca bile bu hesapla 3ay olmadan cinsini bebegin dioarlar tabiki bunu öylesine yapanlarda var bide gerçek yapanlarda suan tanidigim 3kisi boyle hesapla gebe
İnşallahFazla bilen yok gibi. Sen yinede nasip Allahtan diyerek dene inşallah tutar :)
Yabın degil yapın. Normal de kimseye karısmam fakat böyle bir topiğe yapılan saygısız bir yorum olmus. Demek ki hata olabiliyormusDoru?türkçeyi öğrenin ilk önce sonra bebek yabın