Anket Kizlad lutfenn bakiniz yaziniz

Aylaa9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
62
17
3
30
Kızlar onceden gebelik pilanlama cocugun cinsine gore yani hangi ay kalırsam kiz hangi ayda erkek bunu yapib hamile kalanlar doru cikdimi?

Kızlar onceden gebelik pilanlama cocugun cinsine gore yani hangi ay kalırsam kiz hangi ayda erkek bunu yapib hamile kalanlar doru cikdimi?
Böyle şeyler gerçeklik payı olmayan saçma kuruntular. Hiç kafayı takmayın. Rabbim ne verirse hayirlsiini versin. Ha kız ha erkek ne fark eder ki ??

Benim oğlum var vee kızımın olmasini cook istiyorum ve bu uzden 4farkli kisiye hesab yapdirdim doru olanlar oluyor diorlar elbetde ne olursa kabulmuzdu ama bende doğuş dil kesr o uzden kizim gelsin 2ci istiom

Hakkinda hayirlisi olsun ama boyle bir seyi de ilk defa duydum.Allah nasil isterse oyle olur.

Benim oğlum var vee kızımın olmasini cook istiyorum ve bu uzden 4farkli kisiye hesab yapdirdim doru olanlar oluyor diorlar elbetde ne olursa kabulmuzdu ama bende doğuş dil kesr o uzden kizim gelsin 2ci istiom
Çin takvimi tutuyor bazılarında. Ama ben pek inanmıyorum. Allah gönlüne göre versin :)

Tesekkur ederim İnsallah bizde buradaa Bakü de cook kisi simdi boyle hesap yapdirib doktorlere gebe kalyorlar bazilari kendi cin falan takvimiyle kendi yapiyo ama 1degil bir kac kisiye yapdirib hesabi en cok hangi ayda diolarsa ayni yani o zaman daha doru cikdigni diyorlar bende oluyorsa denim dedim ve termuz ayi 4 kisi bana kiz dio denicez bakalim hayirlisi

Hakkinda hayirlisi olsun ama boyle bir seyi de ilk defa duydum.Allah nasil isterse oyle olur.
Bende duydum onu yalnış değilsem 3senede 1 erkeğin, 4 senede 1 kadının hücreleri yenileniyormuş. Doğum tarihinden başlayarak sayılıyor en son kimin hücresi yenilendiyse bebek o cinsiyetten oluyor. Ben hamile kaldıktan,hatta cinsiyet oğrendikten sonra duydum, hesapladım doğru çıktı :) tabi yinede Allah bilir

Bende duydum onu yalnış değilsem 3senede 1 erkeğin, 4 senede 1 kadının hücreleri yenileniyormuş. Doğum tarihinden başlayarak sayılıyor en son kimin hücresi yenilendiyse bebek o cinsiyetten oluyor. Ben hamile kaldıktan,hatta cinsiyet oğrendikten sonra duydum, hesapladım doğru çıktı :) tabi yinede Allah bilir

Forumda goruyordum cin takvimi falan ama basligi bile sacma geliyordu okumadim pek. Ama belkide dogrudur bilemem. Suan ozetini vermis oldun tesekkurler :)

Evvet her hesap yapan farkli yöntemle yapyor dogum tarihi kan qurupu felan bisuru seyleri hesab ediyorlar mis

Yaş sizlerde yapan yok qaliba gelen ay denicem doru olursa yazicam size ve hatta gebe kalinca bile bu hesapla 3ay olmadan cinsini bebegin dioarlar tabiki bunu öylesine yapanlarda var bide gerçek yapanlarda suan tanidigim 3kisi boyle hesapla gebe

Yaş sizlerde yapan yok qaliba gelen ay denicem doru olursa yazicam size ve hatta gebe kalinca bile bu hesapla 3ay olmadan cinsini bebegin dioarlar tabiki bunu öylesine yapanlarda var bide gerçek yapanlarda suan tanidigim 3kisi boyle hesapla gebe
Fazla bilen yok gibi. Sen yinede nasip Allahtan diyerek dene inşallah tutar :)

Back
X