Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaarrrrr yardımaa:))))

asliyrt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.474
1
0
40
Kayseri
kızlar ban en geç 2 gün içinde fikir vermenizi bkliyorum çünkü cumaya saçımı boyatacağım..durum şöyle ki benim asıl saç rengim küllü kumral ama ben saçlarıımı bundan 2 ay evvel çikolata kahveye boyadım sonuç boya aktıkça iğrenç bir kızıla dönüştü şimdi ise lorealin açık küllü kumral yada küllü kumrala boyama istiyorum nee olurr fikir verin hangisi daha iyi sonuç verecektir sizce....

loreali bilmem ama o kızıllıklar açık küllü veya küllü kumral ile tek seferde istenilen ölçüde kapanmaz bence,ikinci boyamayla daha iyi kapanır,o yüzden tek seferde boyayıpta hemen hayal kırıklığına kapılıp daha koyu renklere boyamayın diye yazayım dedim

hıhh!! tam da istediğim konu bu:) bu kızıl yansımalar nasıl kapanır? kahve tonlardayım ben. kuaföre gitsem istediğim gibi olmayacak biliyorum. cevap verin lütfen.

açık küllü kumrala boyamaya karar verdim sanırım tabi yarına kadar karar değiştirmezsem şayetya ne kadar zor bir seçim bu ne güzel erkeklerin bu tip sorunları yok neden haksızlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…