• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarrr??

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kızlar adetime daha 8gün var.2gündür ara ara yoklayan kasık ağrım ve üst bacak dibimde ara ara sancı gibi bir ağrı oluyor.Bugün beyaz akıntım oldu hafif.Vücut ısım 37.Göğüslerim de aşırı şişdi ve ağrıyor.Hamile ola bilir miyim?Test yapsam çıkar mı?

Benim belim çok ağrımıştı sadece. Adetten 4 gün önce erken gebelik testinde çift çizgi görmüştüm. Kan verirsen belki çıkabilir

Kızlar adetime daha 8gün var.2gündür ara ara yoklayan kasık ağrım ve üst bacak dibimde ara ara sancı gibi bir ağrı oluyor.Bugün beyaz akıntım oldu hafif.Vücut ısım 37.Göğüslerim de aşırı şişdi ve ağrıyor.Hamile ola bilir miyim?Test yapsam çıkar mı?
Adet gününden önce çıkması biraz zor. Beklemen lazım. Ama şunu söyleyebilirim ki benim de adetimden önce aynı belirtiler olmuştu. Ben adetimin birkaç gün geçmesini bekledim test için. İnşallah güzel sonucu alırsın sende :anneadayı:

Ben regl günümde test yaptım evde ve kıpkırmızı çıkmıştı. Regl gününde yaparsın. Reglden farklı olarak bendeki en belirgin özelliği minik minik batmalar oluyordu ara ara. Kimyasal düşük yaşadığım gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım. O yüzden acele etme test için. Erken gebelik testi falan da hikaye. Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir. Bir de sana şöyle bir ipucu vereceğim. Eğer hamileyse reglin yaklaştığında karnını şişirmeye çalış şişmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksektir :)

Ben regl günümde test yaptım evde ve kıpkırmızı çıkmıştı. Regl gününde yaparsın. Reglden farklı olarak bendeki en belirgin özelliği minik minik batmalar oluyordu ara ara. Kimyasal düşük yaşadığım gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım. O yüzden acele etme test için. Erken gebelik testi falan da hikaye. Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir. Bir de sana şöyle bir ipucu vereceğim. Eğer hamileyse reglin yaklaştığında karnını şişirmeye çalış şişmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksektir :)
Regl geçince de yapsak oluyor mu?:eek: çok ilginç ilk defa duyuyorum :KK49:

Benimde batmalarım var ara ara oluyor yarın adet günüm.. sanki geciktirici kullanmışım olamıyormuşum gibi ağrı var... arada koyu kahverengi kanamam oluyor:/

Back