• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAARR YARDIIMM

lilaa3452

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
284
64
13
26
Kızlar çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gün belime kramp atıyor alt karnımda kasıklarımda hissiyat başladı ve rahim krampları yaşıyorum sizce hamilelik olabilir mi????? LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZi paylaşırmısınız

Kızlar çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gün belime kramp atıyor alt karnımda kasıklarımda hissiyat başladı ve rahim krampları yaşıyorum sizce hamilelik olabilir mi????? LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZi paylaşırmısınız
Olabilir 🙏🏻 inşallah öyledir.

Bende pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum umarım miniklerimiz bizledr🥰

Yaa aynı gün olmuşuz 😍 inşallah canım Allah güzel haberler almayı nasip etsin İkimizede . Sende etkileri var mı benimki gibi
Arada sol kaşığım da ağrı oluyor bide ayakta kalınca. Ama aşılama yapıldı bana belirtiler belki aynı olmayabilir. İnşallah güzel haberler alırız canım🥰🥰

Arada sol kaşığım da ağrı oluyor bide ayakta kalınca. Ama aşılama yapıldı bana belirtiler belki aynı olmayabilir. İnşallah güzel haberler alırız canım🥰🥰
Hadi inşallah 🙏🙏 test günün ne zaman idrar testi yapıp moralini bozma benim doktorum kesinlikle idrar testi yasak dedi direk kan

Hadi inşallah 🙏🙏 test günün ne zaman idrar testi yapıp moralini bozma benim doktorum kesinlikle idrar testi yasak dedi direk kan
1 Nisan da merkezimize gel kan testi yapalım direk dedi ama dayanabilir mıyım bilmiyorum 7 yıldır bekliyorum gerçi 1 hafta daha bekleriz😅 senin kaç yumurtan vardı canım

Back