• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr norlevo hakkında yardım lütfeennn!!!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Merhabalar ben dünde konu başlığı açtım fakat o kadar stresliyim ki bir an önce bana akıl verebilicek aynı şeyi yaşamış olanların bilgilerinden yararlanmak istiyorum. Sizlere bi sorum olacak. Geçen hafta ayın 14ünde norlevo kullandım ve beş gün sonra bir iki damla koyu kahve bir akıntı gibi bir şey geldi. Daha sonra ayın 20sinde yani bir gün sonra bu akıntı kırmızı rengini aldı ve birkaç damla daha arttı. Ertesi gün ise yani artık tamamen regl kanaması gibi tam kırmızı rengini aldı ve yoğun bir şekilde gelmeye başladı ve ped kullanmaya başladım, fazlasıyla yoğun geldi. Ped değiştirmeye başladım bugüb üçüncü günüm ve adet zamanımda nasıl oluyorsam şimdi de öyle oluyorum. Zaten ayın 23ü yada 26 sı gibi regl olmam gerekiyor. Şimdi yaşadığım bu kanama ara kanama mı yoksa regl kanaması mı? Bildiğim kadarıyla ara kanama ped gerektirmeyecek şekilde ve koyu kahve renginde oluyor. Eğer yaşadığım bu kanama regl kanaması ise hamilelik olasılığı ortadan kalkmıştır diye düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun!!

Herkeste ara kanama yapmaz, sen regl olmuşsun hamilelik ihtimalin ortadan kalkmış
inşallah öyledir çünkü son kullandığım norlevodan 1- 1 buçuk hafta öncede mecburen kullanmıştım kanama gibi bir yan etki yapmamıştı. umarım regldır bu çok stresliyim

korkmana gerek yok, ilacın etkisinden adet kanaman gerçekleşmiş. ilaç adet zamanını erkene ya da geçe atabilir korkmana gerek yok. İlaçtan dolayı adet oluyorsun biraz erkene kaymış anlayacağın :34:

Kızlar o kadar rahatlattınız ki 1 haftadır yaşadığım stresi anlatamam size yıllardır adet oluyorum hiç bu kadar çok adet olmayı istememiştim :) Adetim vitince yinede bi israr testi yapıcam içim rahat etsin

Back