• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr ikinci bir lise şansım yok muu

elmayanak93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
149
11
68
Merhaba arkadaşlar, ben Kız meslek lisesi-Çocuk gelişim bölümü mezunuyum, ama bir hocamın aklına uyup sınavsız sosyal hizmetler bölümü (2 yıllık) a kayıt olmuştum, şimdi kaydımı yenilemek istemiyorum ve sıfırdan başlamak istiyorum sizce açıktan sağlık meslek lisesi okuyabilir miyim?

ya o soruyun cevabını bende merak ediyorum düz lise mezunuyum sağlık meslek lisesi okumak istiyorum kpss den kolay atanıyo onlar cevabını bulursanız banada yazın

Merhaba arkadaşlar, ben Kız meslek lisesi-Çocuk gelişim bölümü mezunuyum, ama bir hocamın aklına uyup sınavsız sosyal hizmetler bölümü (2 yıllık) a kayıt olmuştum, şimdi kaydımı yenilemek istemiyorum ve sıfırdan başlamak istiyorum sizce açıktan sağlık meslek lisesi okuyabilir miyim?
Hayır canım lise üniversite gibi değil artık sen kız meslek lisesi mezunusun, neden bölümünle ilgili bir üniversite seçmedin?

Liseye sadece bir defa okuyabilirsiniz. İkinci defa liseye gitme şansınız yok eğer okulu bitirdiyseniz. Ama istediğiniz bölümle ilgili iki yıllık ön lisans ve dört yıllık lisans bölümleri var bildiğim kadarıyla.

halk eğitim merkezine gidip öğrenebilirsiniz açıktan meslek liseside okuyabiliyosunz ama şimdi ne desem yanlış bilgide verebilirim ilgili kuruma gitmek lazım

üniversite okuyorum ama memur olmak istiyorum sağlık meslek okuyunca çok düşük puanlara memur oluyolar
Tamam o zaman okurken girip kazanın atama yaptırın olduğunuz şehirde yapabilirseniz okulunzda da devam zorunluluğu yoksa
Öyle bir tanıdığım hukuk okurken atandı sadece okula sınavlara gitti atanmış olduğu için de okul bitince direk avukat olarak devlette işe başladı..

ya o soruyun cevabını bende merak ediyorum düz lise mezunuyum sağlık meslek lisesi okumak istiyorum kpss den kolay atanıyo onlar cevabını bulursanız banada yazın
Açık meslek lisesine kayıt olabilirsiniz,fakat sağlık meslek yok,lise mezunu olduğunuz için en erken 3 yılda bitirme hakkınız olur diye biliyorum.yalnız açık meslek lisesinde okula gitme zorunluluğu var haftanın belirli günleri ve zorunlu staj var.

Back