Ama ben dusunemiyorum yani ben kendi yolunda mi gitmeliyim yoksa gec olucak kadar oldu zaten bir yil (nereyese) beklemekten bi sey olmaz mi bilemedim benn ...Karar sizin kararınız bence .
Ben cocuk sewiyorum allah omrunu uzun etsin de bi dugunde dernekte karni agzinda tiflaya tiflaya gezmeyi sewmiyorum ama diger yandan da gec mi kLiyorum acaba cunki biri ilkokula basladiginda digeri kendini kurtarmis olmaliBen olsam çocuk yapmam,sevmiyorum.
Bizim kararımıza göre hareket edeceksiniz doğurduğunuzu da iade etmeniz gerekecek o zaman.
Hayat sizin,standartlar sizin.
Böyle mevzularda kendi hayatınızı baz almanız daha makul.
simdi hamile olsan eylule6 aylik olcan ole agirlasmicaksin tabiki kosturamazsin ama dugun icinde bebek ertelenmez okul cagi gelio kizinizin ertelediginiz zaman daha zor olacak sanirim tabi bu benim fikrim hayat senin son kararda tabi
Dert degilde ben dusunemedim siz tecrubeli hemcinslerim ic ses olun istedim muckBir hoşsunuz inanın
buda dertmi
O zaman temmuzda flan calisayim ben ikisinin ortasiHayati bu kadar planli yasamak dogru bilmiyorum. Ne cok planli ne cok plansiz olmak lazim bence.
Bir düğün insan hayatında neden bu kadar önemli olsun ki
Yani kardeşinizin düğünü bu
İlle de zayıf olmanız neden gereksin
Oynamazsınız oturursunuz güzelce
Arkadaşım ikizlere 6 aylık hamile iken büyük oğluma sünnet düğün yaptı hiç de sıkıntı olmadı
Mevlüt düğün vs kapsamlı organizasyon hem de
Bence başlayın çalışmalara hemen olacağı da garanti değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?