• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaarr fikrinize ihtiyacim var 2. Cocuk hakkinda

sblkal

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
462
1.447
313
Merhaba degerli hemcinslerim
Baslikta bahsettigim gibi artik 2. Cocugu istiyorum kizim 4 yasini bitiriyor fakat kiz kardesim yeni nisanladi dugunu eylul ekim gibi hep kendimi ona yardimci olmaliyim dugunumuzdede duzgun zayif olmaliyim gibi dusunmustum nefesi cikmayan yerinden kalkamayan olmim dedim gecen yaz denedik olmadi simdi ben eylule kadar bekleyeyim mi yoksa koyver sen yap 2. Bebegini mi siz olsaniz ne yaparsiniz???

Eğer bir iki aya hamile kalırsanız muhtemelen kardesinizin düğününde karniniz burnunda olacaksınız.

Ben olsam çocuk yapmam,sevmiyorum.
Bizim kararımıza göre hareket edeceksiniz doğurduğunuzu da iade etmeniz gerekecek o zaman.
Hayat sizin,standartlar sizin.
Böyle mevzularda kendi hayatınızı baz almanız daha makul.

Kardeşinizin düğünü iyi organize edilirse güzelce hallolur. Ben olsam hamileligi tercih ederdim

simdi hamile olsan eylule6 aylik olcan ole agirlasmicaksin tabiki kosturamazsin ama dugun icinde bebek ertelenmez okul cagi gelio kizinizin ertelediginiz zaman daha zor olacak sanirim tabi bu benim fikrim hayat senin son kararda tabi:KK66:

Ben olsam çocuk yapmam,sevmiyorum.
Bizim kararımıza göre hareket edeceksiniz doğurduğunuzu da iade etmeniz gerekecek o zaman.
Hayat sizin,standartlar sizin.
Böyle mevzularda kendi hayatınızı baz almanız daha makul.
Ben cocuk sewiyorum allah omrunu uzun etsin de bi dugunde dernekte karni agzinda tiflaya tiflaya gezmeyi sewmiyorum ama diger yandan da gec mi kLiyorum acaba cunki biri ilkokula basladiginda digeri kendini kurtarmis olmali

Hayati bu kadar planli yasamak dogru bilmiyorum. Ne cok planli ne cok plansiz olmak lazim bence.

simdi hamile olsan eylule6 aylik olcan ole agirlasmicaksin tabiki kosturamazsin ama dugun icinde bebek ertelenmez okul cagi gelio kizinizin ertelediginiz zaman daha zor olacak sanirim tabi bu benim fikrim hayat senin son kararda tabi:KK66:

Bende inanin yavrumun o zamanini dusunuyorum ilkokul cok cok cok onemli elimi cabuk tutarsam onun icin olucak tutmazsam bencillik yapicam bilemedim... cok saolun

Bir düğün insan hayatında neden bu kadar önemli olsun ki

Yani kardeşinizin düğünü bu

İlle de zayıf olmanız neden gereksin

Oynamazsınız oturursunuz güzelce

Arkadaşım ikizlere 6 aylık hamile iken büyük oğluma sünnet düğün yaptı hiç de sıkıntı olmadı

Mevlüt düğün vs kapsamlı organizasyon hem de

Bence başlayın çalışmalara hemen olacağı da garanti değil zaten

Bir düğün insan hayatında neden bu kadar önemli olsun ki

Yani kardeşinizin düğünü bu

İlle de zayıf olmanız neden gereksin

Oynamazsınız oturursunuz güzelce

Arkadaşım ikizlere 6 aylık hamile iken büyük oğluma sünnet düğün yaptı hiç de sıkıntı olmadı

Mevlüt düğün vs kapsamlı organizasyon hem de

Bence başlayın çalışmalara hemen olacağı da garanti değil zaten

Masallah kendimede o kadar dirayet diliyorum iste onun ewlenmesini cok istiyordum cok bekledigim bi seydi tadini cikartmaliyim yaninda olmaliyim gibi ama diger taraftanda benim icin zaman daraliyir desigiz gibi hemen olacagida mechul saol canim

Hemen olcak mı bakalım canım. Bence sen çalışmalara başla. Nasılsa 7 aydan sonra baslican ağırlasmaya. Her şekil yardım edersin kardeşine.

Back