- 10 Ekim 2011
- 378
- 9
- 68
Kızlaarr ben 2 aydır uzuunn ara kanamalar geçiyorum ve tam bebek istediğim zaman geldi bunlar başıma
( Adetim 22 gün sürmüştü ocak ın 20 sinde başlayıp, neyse adetim bitince doktora gittim rahimde ufak bi yara var dedi, sonra tv usg ye gönderdi nabothi kisti varmış bi kaç tane, çok önemli değil dedi, smear testi yaptırdım onda da bişi çıkmadı ama tam kanamalar bitti dedim tv usg den 1 gün sonra lekelenmeler gelmeye başladı önce kahverengiydi sonra pembeleşti, ya sürekli oluyor ama delircem.. bi sürü antibiyotik kullandım, 1000 lik falan, adet miyim yoksa ara kanamamı şaşırdım artık yaa, bunalıma girdim, eşimde bişey diyemiyor garibim... Yaa eşim sağlıkçı onun çalıştığı hastaneye de gitmiştim, probe küretaj yapalım demişti ordaki doktor, 5 mart da yapılcak ama eşim istemiyor.. Bende çok kararsızım ne olur bi fikir verin bana
( Eee doğal olarak bebekde düşünemiyoruz, zaten probe küretaj ı yaptırırsam 1 ay ilişki yasakmış, galiba servisit den şüphelendi o doktor... Arkadaşlar bunu yaptıranınız falan varmı, benim durumumda olan varmı? Çok bunaldım kaç aydır
(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)