• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr çok bunaldım, ne olur yardım erdin? Probe küretaj yaptıran varmı??

spring85

RABBİM seni korusun İnsALLAH paşam...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
378
9
68
Kızlaarr ben 2 aydır uzuunn ara kanamalar geçiyorum ve tam bebek istediğim zaman geldi bunlar başıma :(( Adetim 22 gün sürmüştü ocak ın 20 sinde başlayıp, neyse adetim bitince doktora gittim rahimde ufak bi yara var dedi, sonra tv usg ye gönderdi nabothi kisti varmış bi kaç tane, çok önemli değil dedi, smear testi yaptırdım onda da bişi çıkmadı ama tam kanamalar bitti dedim tv usg den 1 gün sonra lekelenmeler gelmeye başladı önce kahverengiydi sonra pembeleşti, ya sürekli oluyor ama delircem.. bi sürü antibiyotik kullandım, 1000 lik falan, adet miyim yoksa ara kanamamı şaşırdım artık yaa, bunalıma girdim, eşimde bişey diyemiyor garibim... Yaa eşim sağlıkçı onun çalıştığı hastaneye de gitmiştim, probe küretaj yapalım demişti ordaki doktor, 5 mart da yapılcak ama eşim istemiyor.. Bende çok kararsızım ne olur bi fikir verin bana :(( Eee doğal olarak bebekde düşünemiyoruz, zaten probe küretaj ı yaptırırsam 1 ay ilişki yasakmış, galiba servisit den şüphelendi o doktor... Arkadaşlar bunu yaptıranınız falan varmı, benim durumumda olan varmı? Çok bunaldım kaç aydır :((

canım ablam olmuştu sürekli adet oluyodu kanaması bitiyor kısa bir zaman sonra tekrar oluyordu resmen psikolojisi bozuldu ama çok şükür o işlemden sonra geçti

canım ablam olmuştu sürekli adet oluyodu kanaması bitiyor kısa bir zaman sonra tekrar oluyordu resmen psikolojisi bozuldu ama çok şükür o işlemden sonra geçti

Çok teşekkürler cvp verdiğin için canım, ablan evlimi, çocuğu varmı? Ne kadar sürede düzeldi? Randevu tarihim yarın ve yaptırsammı yaptırmasammı diye karasızım :(:2:

Birde sonucu ne çıkmıştı, neden oluyormuş öyle ??

canım ablam evli 1 tanede çocuğu var ikinci çocuk istiyordu biranda böyle birşey oldu hemde aylarca sürdü kaç doktora gitti pek anlamadılar en son bir doktor rahimde kalınlaşmamı incelmemi şuan hatırlamıyorum öyle bişey o kürtajı oldu sorunu bitti çok şükür ben yarın detaylı sorarım yazarım sana ama eğer böyle bir sorunun varsa kendiliğinden düzeleceğini pek sanmıyorum bence yaptır kurtul derim

cnm sordum ablama rahim duvarında kalınlaşma var ondan olmuş kanamaları...işlem 10 dk lık bişeymiş öyle fazla ağrısı falanda olmamış hemen kalktım hayatıma devam ettim diyor.korkulacak bişey değil yanı rahat ol bence düzelir inşallah...

cnm sordum ablama rahim duvarında kalınlaşma var ondan olmuş kanamaları...işlem 10 dk lık bişeymiş öyle fazla ağrısı falanda olmamış hemen kalktım hayatıma devam ettim diyor.korkulacak bişey değil yanı rahat ol bence düzelir inşallah...

Teşekkür ederim canım, bende yaptırdım dün, ama benim zor geçti, ağrımda var halen birazcık, ağrı kesici antibiyotik falan verdi.. Bakalım bundan sonrası hayırlısı, ablanı tekrar çağırmışmı doktor, ben sormayı unuttum ... Ama patolojiye gönderildi çıkan onun sonucunu almaya gitcem nasıl olsa.. Tekrar teşekkürler tatlım..

Kusura bakma canım sürekli bişey soruyorum ama, sonra gebe kalabildimi, bende çocuk istiyorum ama ne kadar süre lazım bilmiyorum.. Ablan düşüyormu tekrar?

geçmiş olsun cnm ablamın da patalojiye giden sonucu temiz çıkmıştı onlar 2. çocuk olayını artık üstelemiyolar başka problemleri çıktı ama sen rahat ol sorun belli ollduğu zaman çözümü kolay oluyor

geçmiş olsun cnm ablamın da patalojiye giden sonucu temiz çıkmıştı onlar 2. çocuk olayını artık üstelemiyolar başka problemleri çıktı ama sen rahat ol sorun belli ollduğu zaman çözümü kolay oluyor

RABBİM ablanada şifa versin inşALLAH canım.. Aslında ablanla konuşmak isterdim, nete giriyormu hiç? Probe kürtajdan sonra kanaması olmuşmuydu,ne kadar sürmüştü, ağrısı falan?? Tanidiğim kimseden yaptıran yok ve çok bunaldım, acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı :((

RABBİM ablanada şifa versin inşALLAH canım.. Aslında ablanla konuşmak isterdim, nete giriyormu hiç? Probe kürtajdan sonra kanaması olmuşmuydu,ne kadar sürmüştü, ağrısı falan?? Tanidiğim kimseden yaptıran yok ve çok bunaldım, acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı :((

cnm ablama tekrar sordum işlemden sonra biraz kanaması olmuş birazcıkta ağrı ama öyle çok sürmemiş sonra aylık periodu düzelmiş işlemden sonda hep 27-28 günde adet oluyormuş anlıycağın ablam çok memnun kaldı çünkü altüst olmuştu senin gibi bir zamanda sürmedi 6 ay çekti bu sık adet olma durumunu çok şükür şimdi çok iyi işlemi yaptıralı 1,5 sene oldu daha en ufak bir sorun olmadı şükür eminim seninki de gececek rahat ol çocuk nekadardır istiyorsun bilmiyorum kısa süredir istiyosan belki bu durumundan kaynaklı olabilir, inşallah sorunun düzelir kısa zamanda da bebeğine kavuşursun cnm...

cnm ablama tekrar sordum işlemden sonra biraz kanaması olmuş birazcıkta ağrı ama öyle çok sürmemiş sonra aylık periodu düzelmiş işlemden sonda hep 27-28 günde adet oluyormuş anlıycağın ablam çok memnun kaldı çünkü altüst olmuştu senin gibi bir zamanda sürmedi 6 ay çekti bu sık adet olma durumunu çok şükür şimdi çok iyi işlemi yaptıralı 1,5 sene oldu daha en ufak bir sorun olmadı şükür eminim seninki de gececek rahat ol çocuk nekadardır istiyorsun bilmiyorum kısa süredir istiyosan belki bu durumundan kaynaklı olabilir, inşallah sorunun düzelir kısa zamanda da bebeğine kavuşursun cnm...

Sağol canımm çok teşekkür ederim. Benim kanamam sürüyor bugün 5 gün oldu, korkuyorumda aslında. Heyırlısıyla olur inşALLAH kısmet tabi.. Tekrar teşekkürler.

Kızlaarr ben 2 aydır uzuunn ara kanamalar geçiyorum ve tam bebek istediğim zaman geldi bunlar başıma :(( Adetim 22 gün sürmüştü ocak ın 20 sinde başlayıp, neyse adetim bitince doktora gittim rahimde ufak bi yara var dedi, sonra tv usg ye gönderdi nabothi kisti varmış bi kaç tane, çok önemli değil dedi, smear testi yaptırdım onda da bişi çıkmadı ama tam kanamalar bitti dedim tv usg den 1 gün sonra lekelenmeler gelmeye başladı önce kahverengiydi sonra pembeleşti, ya sürekli oluyor ama delircem.. bi sürü antibiyotik kullandım, 1000 lik falan, adet miyim yoksa ara kanamamı şaşırdım artık yaa, bunalıma girdim, eşimde bişey diyemiyor garibim... Yaa eşim sağlıkçı onun çalıştığı hastaneye de gitmiştim, probe küretaj yapalım demişti ordaki doktor, 5 mart da yapılcak ama eşim istemiyor.. Bende çok kararsızım ne olur bi fikir verin bana :(( Eee doğal olarak bebekde düşünemiyoruz, zaten probe küretaj ı yaptırırsam 1 ay ilişki yasakmış, galiba servisit den şüphelendi o doktor... Arkadaşlar bunu yaptıranınız falan varmı, benim durumumda olan varmı? Çok bunaldım kaç aydır :((

ya canım bende oldum ama probe küretajmı bilmiyorum raporlarda kürtaj yazıoyor ama ben 3 sefer oldum parça alındı 27 yaşındayım uzun adet kanamalarım vardı en son operosyonda rahim inceltmeside yaptı ilk 2 tanesi hasta etmemişdi ama sonuncu çok zor oldu bide ilişki konusunda bana 7 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz demişdi dr en son mayıs ayında parça alınmıştı adetlerim düzene girdi ve ekim ayında kazayla hamile kaldım şimdi 5,5 aylık hamileyim herşey yoluna girer şayet aynı operasyonsa bahsettiğimiz narkozlu oluyo ve parça alınıyo neyse zaten operasyonu olmuş olman lazım

Hiç bitmeyen yoğun adet kanamalarım vardı..Dr um probe kürtaj yaptı anetezi altında...
Eşimin sperm durumu nedeniyle mikro enjeksiyona yönlendirdi..İki kez ikizlere hamile kaldım..İlk hamileliğimde kaybettim bebeklerimi..Şimdi kardeşleri yakında 2 yaşına girecekler ve ben 3. çocuk için uğraşıyorum :)

probe küretaj fiyatı ne kadardı? ne zaman yaptırdınız?işlemin başka yolu yok mu?

Back