Nişan Kızlaarr acil yardımm nişanda misafirlere hediyelik neler dağıtabilirimm??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Bsraa94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
37
8
88
30
Kızlarr bi kaç ay sonra dışarda nişanım olcak gelenlere bi kaç hatıra hediyelikler dağıtmak istiyorum herşeyin en güzeli olsun istiyorumm fikir verirseniz çok sevinirimm

Kızlarr bi kaç ay sonra dışarda nişanım olcak gelenlere bi kaç hatıra hediyelikler dağıtmak istiyorum herşeyin en güzeli olsun istiyorumm fikir verirseniz çok sevinirimm
hayırlı olsun canım

instagram ın varsa bir sürü hediyelik sayfalar var takip edebilirsin , şu sıralar lavanta keseleri , küçük el aynaları , lokum yada badem şişeleri çok moda
bir kaç örnek göstereyim mesela

Eklentiler

• 1.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 5.287
Ben bu sabunlardan yapıyorum. Beğendiysen görüşelim tatlım. Onlarca model yapabilirim.

Bwn cok guzel butik sabunlar yapiyorum canim aenin icinde yapabilirim istersn arastir begendigi bir modeli bana soyle ben sana yaparim cok uygun ve şık olur yeni trend bu simdi :)

Bwn cok guzel butik sabunlar yapiyorum canim aenin icinde yapabilirim istersn arastir begendigi bir modeli bana soyle ben sana yaparim cok uygun ve şık olur yeni trend bu simdi :)

Bu sabunlarida ben yapiyorum canim cok uygun fiyata yardimce olurum .... bak yaptiklarima

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar,özel günleriniz için tasarım kavanozlar yapıyoruz. Kavanoz içlerine istediğiniz malzemeden koyuyoruz,en kaliteli ürünlerden kullanıyoruz.İletişim için yazabilirsiniz.Fiyatlarımız oldukça uygundur,kullandığımız malzemeye göre fiyatlandırıyoruz. aşağıdaki linkten yeni açtığımız fsayfamıza destek verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozel etiketlerimde var uzerine tapistirmk icin

Eklentiler

• IMG_20150120_215131.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 568
  • IMG_20150120_223004.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 210
  • DSC01636.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 418

Canım benimm bakmaya yeni fırsatım oldu çok teşekkür ediyorum instagramdan sık sık araştırıyorm lavanta kokuları benimde içime sindi kararsızım bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…