- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle goruyorum canimSagdakinde hayalet çizgi var
Adetiniz gecti mi?Ben de oyle goruyorum canim
Bugun olmam gerekiyorduAdetiniz gecti mi?
Tekrar yaparsiniz olmazsanız hayalet çizgiyi gördüm yani. Benim 10 gün gecikmişti yaptım cıktıBugun olmam gerekiyordu
Silik bi çizgi bende gördüm, ilk idrarla mı yaptınız testi ?Kizlarr var mi sizce
Az once yine yaptim bak canımTekrar yaparsiniz olmazsanız hayalet çizgiyi gördüm yani. Benim 10 gün gecikmişti yaptım cıktı
Yok canim yarim saat olmuşturSilik bi çizgi bende gördüm, ilk idrarla mı yaptınız testi ?
Valla canım bundanda hayalet çizgi var varsa eğer daha yeni herhaldeAz once yine yaptim bak canım
İkinci testimde de silik cizgi cikti canimCokk hafif belli belirsiz bi cizgi var gibi ama bilemiyorum
Ama ilk idrarla yapmak lazım sabahYok canim yarim saat olmuştur
Heralde canim yarin kan testi yaptircamValla canım bundanda hayalet çizgi var varsa eğer daha yeni herhalde
Yaptırın inşallah rabbim gönlünüze göre versinHeralde canim yarin kan testi yaptircam
Yarin sabah kan testi yaptircam canimAma ilk idrarla yapmak lazım sabah
İkinci testi de yeni gördüm, ikisinde de çizgi var. İlk idrarla yapsanız daha net çıkabilirYok canim yarim saat olmuştur
Aminn Allah razi olsun hepimizin insallahYaptırın inşallah rabbim gönlünüze göre versin![]()