kızlaar yardımm parfüme taktımm bu aralar

tugcekpln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
218
191
53
Kocaeli
ben kendime cokk güzel bir parfüm arıyorumm yardımcı olurmusunuz lütfen ben daha cok fresh kokuları degilde vanilya hanımeli gibi ne cok agır ne cok hafif kokulardan tercih

etmek istiyorumm tok bir koku istiyorum anlıyacagınız ama karar veremiyorum bide bende takıntı vardır mutlaka şişeside hoş olmalı parfümde şişe beni cok etkiler ve şişe

koleksiyonum vardır sanırım bu işimi dahada zorlaştırıyor

today tavsiye edebilirim hanımeli ve iğde çiceği kokuyor wish of love ve pur desir de lilas da vazgeçemediklerimden

Uploaded with ImageShack.us

Canim bende bu aralar farki ve güzel bir parfüm ararken karsima iki parfüm cikti. Birincisi chopard dan cascade.
4-5 sene önce chopardan wish kullanmistim. casmirin de methini duydum.
Cascade bu ikisi kadar agir degilmis. Tepe notasinda kan portakali ve hanimeli barindiriyor.
Yanliz icerisinde vanilya barindirmamasina rahmen cogu kisi vanilya kokusu aldigini söylemis.
sicak tatli ciceksi bir parfüm diye tarif ediliyor.

Parfüm sisesine bende dikkat ederim. Bence cascadenin sisesi cok güzel.

Ikincisi chopardan brillant wish.
4-5 sene önce bana chopardan wish hediye gelmisti. Kokusu güzel ama biraz agir bir parfüm.
Brillant wish de onun bir hafif versiyonudur diye düsünüyordum ama alakasi yokmus.
Buda orta notasinda hanimeli barindiriyor. Sisesi icin sanirim yorum yapmama gerek yok :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…