Ya çok utanıyorum. Güya nisanın 30'unda adet görecektim. Adet görmeden 1 gün önce partnerimle korunmadan birlikte oldum. Ama içime boşalmadı. Şimdi adet de olmadım. Deliriyorum ya. göğüslerim, vücudum şiş. terleyip duruyorum ve acaip gazım var. Tabii ki hamile kalsam hemen belirtiler ortaya çıkmaz da, adetim gecikince tereddüte düştüm. Zaten adetlerim düzensizdi de son 8-9 aydır iyiydim, düzenliydi. Bir yardımcı olun. :|
Ya çok utanıyorum. Güya nisanın 30'unda adet görecektim. Adet görmeden 1 gün önce partnerimle korunmadan birlikte oldum. Ama içime boşalmadı. Şimdi adet de olmadım. Deliriyorum ya. göğüslerim, vücudum şiş. terleyip duruyorum ve acaip gazım var. Tabii ki hamile kalsam hemen belirtiler ortaya çıkmaz da, adetim gecikince tereddüte düştüm. Zaten adetlerim düzensizdi de son 8-9 aydır iyiydim, düzenliydi. Bir yardımcı olun. :|
Adetinden bir gün önce hamile kalman nerdeyse imkansız.yumurtlama döneminde değilsin çünkü.hem de içine bosalmamıs.Bence degilsin.Adet belirtilerindir onlar.stres yaptıysan ondan gecikmiştir.bu ay havalardan falan ben de 3gün geciktim mesela.30unda olcaktım bugunoldum.ama rahatlamak istiyorsan bir test yap.
%5 lik bir ihtimalin vardı ama boşalma olmadıysa oda %o a iner.Belirtilerin psikolojik olabilir,hamile olsan bile bu tür belirtiler için ortalama olarak en en az 2 hafta geçmesi gerekir.Bence rahat olabilirsin.