kızlaar, Tablet arıyorummmm...

kızlar, uygun fiyata fazla kullanılmamış, garantisi devam etse daha iyi olabilecek, tablet arıyorum elinizde var mı ?
canım benim elimde bi tane var.. çok az kullanıldı neredeyse kullanmadık..evde 2 laptop ve akıllı telefonlar olunca ihtiyacımız olmadığından çekmecede yatıyo öyle ...150 tl 1 yıllık garantisi var.. piyasa fiyatı 300 ün üzerinde düşünürsen fotolarını ve özelliklerini yollayabilirim

canım benim elimde bi tane var.. çok az kullanıldı neredeyse kullanmadık..evde 2 laptop ve akıllı telefonlar olunca ihtiyacımız olmadığından çekmecede yatıyo öyle ...150 tl 1 yıllık garantisi var.. piyasa fiyatı 300 ün üzerinde düşünürsen fotolarını ve özelliklerini yollayabilirim

sevinirim cnm fotoğraflarıyla birlikte özelliklerini de yazarsan düşünebilirim.. garantisi devam ediyor mu?

sevinirim cnm fotoğraflarıyla birlikte özelliklerini de yazarsan düşünebilirim.. Garantisi devam ediyor mu?
$76626320.jpg $1393107162641.jpg $1393107172887.jpg

1 yıllık garantisi devam ediyor...
7 inç
1.2 ghz
androıd
16 gb (2 gb sd kart hediye) özelliklerini barındıran bi fotoda ekliyorum cnm $IMG_20140224_170402.jpg

Merhaba ;
2 gün önce aldığım tableti telefon almak için satıyorum daha 1 aylık değişimi bile devam ediyor. Orjinal samsung kılıfı ile birlikte. beyaz samsung tab 3 düşünürsen?

Back