Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benim elimde bi tane var.. çok az kullanıldı neredeyse kullanmadık..evde 2 laptop ve akıllı telefonlar olunca ihtiyacımız olmadığından çekmecede yatıyo öyle ...150 tl 1 yıllık garantisi var.. piyasa fiyatı 300 ün üzerinde düşünürsen fotolarını ve özelliklerini yollayabilirim
canım benim elimde bi tane var.. çok az kullanıldı neredeyse kullanmadık..evde 2 laptop ve akıllı telefonlar olunca ihtiyacımız olmadığından çekmecede yatıyo öyle ...150 tl 1 yıllık garantisi var.. piyasa fiyatı 300 ün üzerinde düşünürsen fotolarını ve özelliklerini yollayabilirim
Merhaba ;
2 gün önce aldığım tableti telefon almak için satıyorum daha 1 aylık değişimi bile devam ediyor. Orjinal samsung kılıfı ile birlikte. beyaz samsung tab 3 düşünürsen?