- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
-
ıgneden 12 13 gun sonra ıdrar testınde cıkardı varsa neden yapmadın . lekelenme olması kotu dusundurmese de kanama işi degıstırıyor. sımdıkı durumun ne ? kan tahlılı falan bısey yaptırmadın mı?kızlar selam gebelik icin tedavi goruyorum catlatma ignesi vuruluyorum baslangic olarak bu ay 2. Ignem igneden 17 gun sonra lekelenmem olduu 2 gun az az kanamam oldu sonra kahverengi leke geldi sizce gebelik belirtisimi normalde cok adet gorurum
Bende bu ay 13kasmda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3 gun kaldi olsaydi cikardi herhlde yoksaerkenmi yaptimıgneden 12 13 gun sonra ıdrar testınde cıkardı varsa neden yapmadın . lekelenme olması kotu dusundurmese de kanama işi degıstırıyor. sımdıkı durumun ne ? kan tahlılı falan bısey yaptırmadın mı?
Bende 13 kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3gun kaldi olsaydi cikardi herhldeıgneden 12 13 gun sonra ıdrar testınde cıkardı varsa neden yapmadın . lekelenme olması kotu dusundurmese de kanama işi degıstırıyor. sımdıkı durumun ne ? kan tahlılı falan bısey yaptırmadın mı?
yaptıgın test bhcg kac algılıyo o da onemlı. erken gebelık testlerıne pek ıtımadım kalmadı cok ıyı markalar harıcı .degerlerı de 20 algılayan da var 50 algılayan da :) 7 10 gun arası yerlesır bebıs denıyor. dolayısıyla adetını bekleyebılıyorsan en net sonucu o zaman alırsın canım :) kı cok zor bılırım :) 13 unde mı sılıklestı test?Bende bu ay 13kasmda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3 gun kaldi olsaydi cikardi herhlde yoksaerkenmi yaptim
Elimde testler fazla varken bitanr deniyim dedim sansimi markasi surelabyaptıgın test bhcg kac algılıyo o da onemlı. erken gebelık testlerıne pek ıtımadım kalmadı cok ıyı markalar harıcı .degerlerı de 20 algılayan da var 50 algılayan da :) 7 10 gun arası yerlesır bebıs denıyor. dolayısıyla adetını bekleyebılıyorsan en net sonucu o zaman alırsın canım :) kı cok zor bılırım :)
13 unde mı sılıklesmıstı lh testın? yoksa takvım mıElimde testler fazla varken bitanr deniyim dedim sansimi markasi surelab
13 unde mı sılıklesmıstı lh testın? yoksa takvım mı
yok ozaman 14unde sılıklestıyse yumurta catladıgı gun o zamn olur o gunden sayman gerekıyr:) o yuzden sordum canım benım :) 1 gun bıle cok onemlı benım ıcın :) bak 12 gune dustu :)Lh testi 13kasimda pikti
Ozamam 4gun var diyelim bata. Bekliyik bakalm hayirlisiyok ozaman 14. gun sılıklestıyse yumurta catladıgı gun o zamn olur o gunden sayman gerekıyr:) o yuzden sordum canım benım :) 1 gun bıle cok onemlı benım ıcın :) bak 12 gune dustu :)
Tabiki yaptım cıkmadı bi kac gün daha bekleyip idrar testi yapıcam tekrar .ama ilk defa boyle oluyo o yüzden şüpheleniyorum olmadı bi kan veririmıgneden 12 13 gun sonra ıdrar testınde cıkardı varsa neden yapmadın . lekelenme olması kotu dusundurmese de kanama işi degıstırıyor. sımdıkı durumun ne ? kan tahlılı falan bısey yaptırmadın mı?
Bu ayki igneden sonra cok agrim oldu ilkine göreTabiki yaptım cıkmadı bi kac gün daha bekleyip idrar testi yapıcam tekrar .ama ilk defa boyle oluyo o yüzden şüpheleniyorum olmadı bi kan veririm
Kızlar bu tedavi görüyorum dediginiz tüp bebek merkezindemi yani yoksa normal kadın dogum yapıyomu bu dediginiz çatlatma vs tedaviyi?kızlar selam gebelik icin tedavi goruyorum catlatma ignesi vuruluyorum baslangic olarak bu ay 2. Ignem igneden 17 gun sonra lekelenmem olduu 2 gun az az kanamam oldu sonra kahverengi leke geldi sizce gebelik belirtisimi normalde cok adet gorurum
Normal kadın dogum canimKızlar bu tedavi görüyorum dediginiz tüp bebek merkezindemi yani yoksa normal kadın dogum yapıyomu bu dediginiz çatlatma vs tedaviyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?