Kızlaar sizce hamilelik belirtisimi

Goncagul123

Innallahe meassabirin
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
153
74
13
kızlar selam gebelik icin tedavi goruyorum catlatma ignesi vuruluyorum baslangic olarak bu ay 2. Ignem igneden 17 gun sonra lekelenmem olduu 2 gun az az kanamam oldu sonra kahverengi leke geldi sizce gebelik belirtisimi normalde cok adet gorurum

ıgneden 12 13 gun sonra ıdrar testınde cıkardı varsa neden yapmadın . lekelenme olması kotu dusundurmese de kanama işi degıstırıyor. sımdıkı durumun ne ? kan tahlılı falan bısey yaptırmadın mı?

Bende bu ay 13kasmda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3 gun kaldi olsaydi cikardi herhlde yoksaerkenmi yaptim

Bende 13 kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3gun kaldi olsaydi cikardi herhlde

Bende bu ay 13kasmda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3 gun kaldi olsaydi cikardi herhlde yoksaerkenmi yaptim
yaptıgın test bhcg kac algılıyo o da onemlı. erken gebelık testlerıne pek ıtımadım kalmadı cok ıyı markalar harıcı .degerlerı de 20 algılayan da var 50 algılayan da :) 7 10 gun arası yerlesır bebıs denıyor. dolayısıyla adetını bekleyebılıyorsan en net sonucu o zaman alırsın canım :) kı cok zor bılırım :) 13 unde mı sılıklestı test?

Elimde testler fazla varken bitanr deniyim dedim sansimi markasi surelab

Tabiki yaptım cıkmadı bi kac gün daha bekleyip idrar testi yapıcam tekrar .ama ilk defa boyle oluyo o yüzden şüpheleniyorum olmadı bi kan veririm

Kızlar bu tedavi görüyorum dediginiz tüp bebek merkezindemi yani yoksa normal kadın dogum yapıyomu bu dediginiz çatlatma vs tedaviyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…