Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlaar kumral tonlarında saç istiyorumm bu resimleri buldum nasıl yaparımm

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
buralarda bakınırken istediğim renkleri buldum ama nasıl yapabilirim bu renklerin tam adı ne bilen varsa söylesinn ( kumral yapıorum olmuo kuaför gidio dahada alakasızz bi renk yapıo yardımcı olursanız sevinirimmm şuan saçım kahve rengi ama aktı alttaki karameller çıkıo uzayan yerlerde kendi saçımm hangi boyayı alsam hangi renkleri karıştırsam bu tonlardan biri çıkarr kızlaar yardımlarınızı bekliorumm aşağıdaki renkler saçımın olmasını istediğim renklerdn bi kaçıı =))

özellikle bu renge bayıldımm

slm canım ben de bu tonlarda istiyordum sonunda boya ile açamayınca kuaföre gittim saçlarımı sildirdim ve bildiğin turuncu oldu katalogdan seçtim kumral boyadı ama o turunculuk devam etti üstüne küllü kumral boyadım bilmiyorum artık nasıl olıcak yıkandıkça kuaförler anlamıyorlar maalesef renk tutturamıyorlar.

merhaba..yüzüne yakışırsa süper ama ya gitmezse yüzüne,tenine çok yaşlı gösteren bi renk gibi durabilir.

evet ya kuaförler alakasız renkler yapıo kumral diorum karamel tonunda boyuyolar ööle istmyrm aynı bu resmdekiler gibi istyrm 2 sene evvel bu tonlarda yapmıştım saçımı tesadüf eseri sarının üstüne karıştırıp boyamıştım kumralla bi engi ama unuttm ne olduğunu :S ve bana en çok giden renk bu herkes ööyle söylüo :S

canım ya nasıl yapmıştın hatırla lütfeeeen

hatırlasam yapıcamda hatrlayamıom işte canım ya ama kumralla capicinoyumu karıştırmıştk bişi yapmıştık ozamanda sarıydı saçım bu tonlarda olmştu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…