Kizlaar hamile olabilir miyim acaba bir baksaniz?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
31
Merhaba kizlar yeni uye oldum bilenlerinizden yardima ihtiyacim var cok stres yaptim yeni evliyim. Evlendigimizde esimle tam bir birlesme yasayamadik kan geldi, sanirim kizlik bozuldu ama tam olarak iliskiye giremedik ben cok kasildim. Bu ilk iliskimizde sadece surtunduk ve bosalma olmadi bu iliskiden bir gun sonra adet gordum adet oldugum tarih 10 agustostu 16 sinda bitti ve o gunde iliskiye girdik ama yine tam birlesme olmadi ben kasildim ucu giriyor ama tamami girmiyor bu seferde bosalma olmadan iliskiye son verdik.bu son iliski uzerinden 15 gun gecti ve bel sirt agrisi mide bulantisi ve bas donmesi yasiyorum adetime de yaklasik 15 gun var hamile olabilir miyim ?daha cok erken korunmamistik da

Muhtemelen hamile degilsiniz ama bir soguk alginligi olabilir..

Daha yeni yumurtlama dönemine girirmişsin canım. Yani ya mideni üşüttün ya da psikolojik olarak bu belirtileri hissediyorsun.

Sagolun kizlar aslinda internette hesapladim bugunler yumurtlama dinemim olarak gosteriyor belki de olanlar bu donemde olmamla ilgilidir

İlk evlendiğimde ben de her ay yoksa hamile miyim yok batma oldu yok şu oldu bu oldu derken olmadı yani öyle kolay değil. Siz ki daha tam birleşme olmamış değilsindir büyük ihtimal canım belki üşütmüş olabilirsin .

Insallah oyledir peki iliskiden 15 gun sonra idrar testinde gebelik ortaya cikar mi ki?

Insallah oyledir peki iliskiden 15 gun sonra idrar testinde gebelik ortaya cikar mi ki?

Bosalma olmadan hamile kalman cok dusuk bi ihtimal benim fikrime kalirsa da imkansiz diyebilirim aslinda.
Hamile kalmak okadar kolay bisey degil malesef ki heleki tam bi ilsiki olmamisken büyük ihtimal psikolojik yasadklarin.
adetin 10 ve 15.gunleri arasi yumurtlama tarihi diye hatrliyorum ve ilskiden degilde adetin geciktikten snra daha net ögreneblrsn testte hamilelk cikmasi icin adetin gecip vücudun bhcg hormonunu salgilamasi lazim ilk önce kana karisiyo bu hormon sonra idraara geciyo.
idrarda dhaa gec ögreneblyosun .
Ben ilk hamileligmde 1 ay oncesi stresten 9 gun gecikmisti.
diger ayda 4 gun gecikti ben yine stresten sandm kan verdm idrar yapdm negatf cikti 9.gun hala olmaynca gene yokdur ama yapim dedim idrarda silik cikmisti.
suanki hamileligmde ise geciktiginin bile farkinda degldim 15 gun gecikmism haberim yok migde bulantilarina uyanip test yapnca sok olmustum cünkü beklemiyodum 2 ay once dogum yapmistm :) bu arada adet ve hamilelik belirtileri cok benzerdir ayirt etmek biraz zordur.
2 yil üst üste hamile olunca braz bilgi sahibi oldum bu konularda :))))

Cok tesekkur ederim canim yumurtlama donemim disinda bir seydi zaten ama insan hemen bu psikolojiye kapilabiliyor. Sana da hayirli olsun canim :)

Bugun bas donmesi kasik agrisi ve yogun halsizlik yasadim giderek hamile oldugumu dusunuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…