• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlaar hamile miyim???Bi bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ELA Nur 98

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
4
1
1
27
Ocak 1 korunmasız ilişki oldu akşamına adet oldum.Ocak 8 duş aldım.8 de tekrar korunmasız ilişki oldu.11 de ve 12 de de korunmasız oldu.13 ocak da pembemsi bir akinti geldi 2 gündür kasik ve karın ağrım var
11 de test yaptım negatif çıkmıştı.Tekrar yapmadım.Sizce hamile olabilir miyim?Nu düşünceye kapılmak için sizce çok mu aceleciyim.Yardim istiyorum

Ocak 1 korunmasız ilişki oldu akşamına adet oldum.Ocak 8 duş aldım.8 de tekrar korunmasız ilişki oldu.11 de ve 12 de de korunmasız oldu.13 ocak da pembemsi bir akinti geldi 2 gündür kasik ve karın ağrım var
11 de test yaptım negatif çıkmıştı.Tekrar yapmadım.Sizce hamile olabilir miyim?Nu düşünceye kapılmak için sizce çok mu aceleciyim.Yardim istiyorum
Böyle fotoğraflar paylaşmayın lütfen , bu kadar sürede hamileliğinizi anlamanız da imkansız ayrıca

Tarihlerimiz benziyor 8 ocak vs.. bugun de pembemsi akinti geldi karnim
Az agriyor. Ins hamileliktir ama dha. Erken. Adetim 24 ocak beklemek en guzeli

Böyle fotoğraflar paylaşmayın lütfen , bu kadar sürede hamileliğinizi anlamanız da imkansız ayrıca
Daha yeniyim paylasilmamasi gerektiğini bilmiyordum.İlk çocukta 1,5 aylıkken kanamam olmuştu, düşük tehlikeli vardı.Şükür şuan 5 yaşında.Ama unutmuşum önceden bu kadar erken ağrım olmamıştı,kararsız kaldım o yüzden danistim sizede zaten

Tarihlerimiz benziyor 8 ocak vs.. bugun de pembemsi akinti geldi karnim
Az agriyor. Ins hamileliktir ama dha. Erken. Adetim 24 ocak beklemek en guzeli
Pembemsi akıntı sizde de devam ediyor mu?
Benim ağrılı biraz ama siddetli değil,akıntı da geliyor 2 gündür

Back