Gelinlik Modelleri Kızlaar gelinliğin altına tarlatan sabitlenmeden kullanılabilir mi???

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
kızlar günaydın... herkese iyi sabahlar...

sorum gelinlik giyen bilen yada bu konuda deneyimi olanlara...

dün gelinlik provam vardı..gelinlik A kesim olacak ve altı tül olacak.. terzi bayan bu şekilde kat kat tüle tarlatana sabitleyemeyiz gibi bişiler söyledi.. tarlatanı alttan giyicem ama gelinliğe dikilmeyecek sanırım...konuyu çok iyi bilmediğim için sizlere danışmak istedim... daha önce gelinlik bakarken tarlatanın gelinliğe tutturulduğunu söylemişlerdi.. şimdi böyle olunca düğün günü bi aksilik olur mu sizce zorluk çeker miyim acaba?? :26:

Zaten çok büyük oranda tarlatan ile gelinlik ayrı olur ki. Asıl birleşik olduğunu söylemeleri garip geldi. Hiçbir sıkıntı olmaz.

Zaten çok büyük oranda tarlatan ile gelinlik ayrı olur ki. Asıl birleşik olduğunu söylemeleri garip geldi. Hiçbir sıkıntı olmaz.

birleşikten kastım daha önce gelinlik bakarken giydiğim gelinliklerde tarlatan alttan gelinliğe dikiliydi...önce tarlatanı ayrı, üstüne ayrı gelinliği giymedim.. hep tarlatanla bir dikili gelinlikler denediğim için kafam karıştı açıkçası :44:

benim tarlatanım da ayırıydı. gelinliğim de a kesim ve fransız danteliydi sıkıntı olmadı.

Son düzenleme:
ayrı tarlatan daha iyi canım.Benim nişanlığım öyleydi tarlatanı ayrıydı.Gelinliiğim ise tarlatanı dikiliydi.sorun olmadı benim için rahat kullandım:)Mutluluklar dilerim sana.

kızlar günaydın... herkese iyi sabahlar...

sorum gelinlik giyen bilen yada bu konuda deneyimi olanlara...

dün gelinlik provam vardı..gelinlik A kesim olacak ve altı tül olacak.. terzi bayan bu şekilde kat kat tüle tarlatana sabitleyemeyiz gibi bişiler söyledi.. tarlatanı alttan giyicem ama gelinliğe dikilmeyecek sanırım...konuyu çok iyi bilmediğim için sizlere danışmak istedim... daha önce gelinlik bakarken tarlatanın gelinliğe tutturulduğunu söylemişlerdi.. şimdi böyle olunca düğün günü bi aksilik olur mu sizce zorluk çeker miyim acaba?? :26:

Merhaba,

27 Maysı ta evlendim ve bu konuda bilgilerim henüz çok taze :) Zaten gelinliğin modeline ve istenilen kabarıklığa göre tarlatan veriliyor ve beli okadar sıkı oluyorki (gelinlik te öyle) içerde hareket etmesinin imkanı olmuyor. Geliliğin içine tutturulmuyor. Ben gelinliğimi Pronovias'tan almıştım Borroco modeliydi ve tarlatan ile gelinliği sadec egiyerken özel bir şekilde giydirdiler.

Buarada gelinliğimi satmak istiyorum. İlgilenenler için aşağıdaki linkte gelinliğimin modeline bakıp benimle irtibata geçmelerini rica ederim. buarada bedeni 40-38 arası yani 40 tan tadilatlı:) 39 da diyebiliriz :)

Glamour 2012 Bridal Collection: wedding gowns and accessories - Pronovias

Merhaba,

27 Maysı ta evlendim ve bu konuda bilgilerim henüz çok taze :) Zaten gelinliğin modeline ve istenilen kabarıklığa göre tarlatan veriliyor ve beli okadar sıkı oluyorki (gelinlik te öyle) içerde hareket etmesinin imkanı olmuyor. Geliliğin içine tutturulmuyor. Ben gelinliğimi Pronovias'tan almıştım Borroco modeliydi ve tarlatan ile gelinliği sadec egiyerken özel bir şekilde giydirdiler.

Buarada gelinliğimi satmak istiyorum. İlgilenenler için aşağıdaki linkte gelinliğimin modeline bakıp benimle irtibata geçmelerini rica ederim. buarada bedeni 40-38 arası yani 40 tan tadilatlı:) 39 da diyebiliriz :)

Glamour 2012 Bridal Collection: wedding gowns and accessories - Pronovias

inşallah alıcı bulursunuz güzel bir modeldir Borroco:KK1: ben alırken ne kadara aldığınızı merak etmiştim sakıncası yoksa?

X