- 12 Nisan 2017
- 79
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bestemsu94
-
Hamilesin gibi duruyor :) 4 5 gün sonra tekrar yap. Git gide rengi koyulasacaktir.Kızlar adetime daha 1 hafta var.Adete 10 gün kala kasıklrımda ara ara adet sancısı baxen fe garip bir ağrı oluyor.Belimde ve bacak dibimden tum bacağıma vuran ağrı var.Ayağımı yere tam basamıyorum.Göğüslerim şişdi.2 gündür vücut sıcaklığım 37.2Dün adetime 8gün kalmasına rağmen bir damla kahve rengi lekelenme oldu onunla yanaşı beyaz akıntım da vardı.Adet oluyorum diye korkup test yaptım böyle çıktı.Önce biraz silikdi git gite koyulaşdı.Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 2188707
İnşallah canım yaHamilesin gibi duruyor :) 4 5 gün sonra tekrar yap. Git gide rengi koyulasacaktir.
Hayırlısı olsun :)
Ayy inşallahBebiş geliyor annesiii
Çok teşekkürler.En kısa zamanda yaptırıcamkan testi yapin bence bugun :) hamilesiniz sanirim hayirli olsun
Çok teşekkürler.İnşallah öyledirhayırlı olsun bebek yola çıkmış
İnşallah öyledir.Yaptırıcam yarınkan testi yapin bence bugun :) hamilesiniz sanirim hayirli olsun
Kızlar adetime daha 1 hafta var.Adete 10 gün kala kasıklarımda ara ara adet sancısı bazen de garip bir ağrı oluyor.Belimde ve bacak dibimden tum bacağıma vuran ağrı var.Ayağımı yere tam basamıyorum.Göğüslerim şişdi.2 gündür vücut sıcaklığım 37.2Dün adetime 8gün kalmasına rağmen bir damla kahve rengi lekelenme oldu onunla yanaşı beyaz akıntım da vardı.Adet oluyorum diye korkup test yaptım böyle çıktı.Önce biraz silikdi git gite koyulaşdı.Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 2188707
Kan tahlili verin mutlaka, garanti olsun.Eki Görüntüle 2189167
Kızlar.Bugün tekrar test yaptım.Baya hamileyim yaa.Allah isteyen herkese tez zamanda nasib etsin inşallah.Sevincimi sizinle de bölüşmek istedim nedensizce
Dogru söylüyorsunuz.Üzüntüden o zaman unutmuşum onuadetliyken pozitif çıkan test konuna da cevap yazsaydın aslında, adetten pozitifin sonucu noldu herkes beklemiş
Dogru söylüyorsunuz.Üzüntüden o zaman unutmuşum onu
Evet ondan sonraki ay.Geçtiğimiz ay olmadı.Zaten çok şaşırırdım adetliyken hamile kalsaydım.Anormal bir durum sonuçtaOndan sonraki ay mi hamilelik olmuş. Ben orda hamilelik vardi sandim da ondan dedim tuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?