• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar çok acil bakar mısınız?

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kızlar adetime daha 1 hafta var.Adete 10 gün kala kasıklarımda ara ara adet sancısı bazen de garip bir ağrı oluyor.Belimde ve bacak dibimden tum bacağıma vuran ağrı var.Ayağımı yere tam basamıyorum.Göğüslerim şişdi.2 gündür vücut sıcaklığım 37.2Dün adetime 8gün kalmasına rağmen bir damla kahve rengi lekelenme oldu onunla yanaşı beyaz akıntım da vardı.Adet oluyorum diye korkup test yaptım böyle çıktı.Önce biraz silikdi git gite koyulaşdı.Sizce hamile miyim?
F74BDE0D-0F02-4C05-A17D-80F7007D38D2.jpeg

Son düzenleme:
Kızlar adetime daha 1 hafta var.Adete 10 gün kala kasıklrımda ara ara adet sancısı baxen fe garip bir ağrı oluyor.Belimde ve bacak dibimden tum bacağıma vuran ağrı var.Ayağımı yere tam basamıyorum.Göğüslerim şişdi.2 gündür vücut sıcaklığım 37.2Dün adetime 8gün kalmasına rağmen bir damla kahve rengi lekelenme oldu onunla yanaşı beyaz akıntım da vardı.Adet oluyorum diye korkup test yaptım böyle çıktı.Önce biraz silikdi git gite koyulaşdı.Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 2188707
Hamilesin gibi duruyor :) 4 5 gün sonra tekrar yap. Git gide rengi koyulasacaktir.

Hayırlısı olsun :)

Benimde ilk testim öyleydi kan verdim 3 haftalık gebe çıktım.acilden bence kan ver.hayırlı ugurlu olsun inşallah

E7EFA97B-127B-4069-A956-426C86777D82.jpeg
Kızlar adetime daha 1 hafta var.Adete 10 gün kala kasıklarımda ara ara adet sancısı bazen de garip bir ağrı oluyor.Belimde ve bacak dibimden tum bacağıma vuran ağrı var.Ayağımı yere tam basamıyorum.Göğüslerim şişdi.2 gündür vücut sıcaklığım 37.2Dün adetime 8gün kalmasına rağmen bir damla kahve rengi lekelenme oldu onunla yanaşı beyaz akıntım da vardı.Adet oluyorum diye korkup test yaptım böyle çıktı.Önce biraz silikdi git gite koyulaşdı.Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 2188707

Kızlar.Bugün tekrar test yaptım.Baya hamileyim yaa.Allah isteyen herkese tez zamanda nasib etsin inşallah.Sevincimi sizinle de bölüşmek istedim nedensizce:KK71:

Eki Görüntüle 2189167

Kızlar.Bugün tekrar test yaptım.Baya hamileyim yaa.Allah isteyen herkese tez zamanda nasib etsin inşallah.Sevincimi sizinle de bölüşmek istedim nedensizce:KK71:
Kan tahlili verin mutlaka, garanti olsun.
Bizde tebrik edelim artık. :)
Belki riskli bir gebelik geçiriyorsunuzdur önlem alınır.

Son düzenleme:
adetliyken pozitif çıkan test konuna da cevap yazsaydın aslında, adetten pozitifin sonucu noldu herkes beklemiş :KK200:

Back