• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar çok acil bakar mısınız?

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
kızlar ben 4aylık evliyim.Evlenmeden önce göğüslerim adete 2-3 gün kala şişiyordu ve ağrı da oluyordu.Evlendikden sonra değişti.adet bitdikden 10gün sonra göğüslerim aşırı şişiyor ve ağrıyor aynı adet belirtisi gibi.Bu ay da aynı şekilde.Ben geçen ayın 22i adet oldum.Dünden ara ara kasıklarım ve belim de ağrıyor.Ama benim hesablamam göre 18i adet görmem lazım.27-28 günde bir oluyor bende.Şimdiden adet belirtilerinin olması normal mi?Bir de hafif beyaz akıntım var.Şimdiden adet belirtisinin olması normal mi?Bir de hamilelikde de adet ağrısı çekiliyor mu?Yani adet belirtileri olup da hamile kalan var mı aranızda?

merhaba - korunmasiz/süpheli iliski oldumu ? Eger olduysa hamile olabilirsin cünkü hamilelik belirtileri adet gelmeden önceki olan agrilara cok benziyor..

tabi kan testi yada hamilelik testi yapmadan bilemezsin..

Yazdigina gore regl olmana 8 gün var ama bende Regl olmadan bi 8-10 gün önce belirtiler yasamistim - süphelendigim icin test yaptim ve su an 4+3 haftalik hamileyim hersey yolunda giderse mayisda bebegim kucagimda insallah..

merhaba - korunmasiz/süpheli iliski oldumu ? Eger olduysa hamile olabilirsin cünkü hamilelik belirtileri adet gelmeden önceki olan agrilara cok benziyor..

tabi kan testi yada hamilelik testi yapmadan bilemezsin..

Yazdigina gore regl olmana 8 gün var ama bende Regl olmadan bi 8-10 gün önce belirtiler yasamistim - süphelendigim icin test yaptim ve su an 4+3 haftalik hamileyim hersey yolunda giderse mayisda bebegim kucagimda insallah..
Ayy tebrik ederim.Darısı başıma inşallah.Biz de bebek istiyoruz.İnşallah hamileyimdir

Geçen ay aynı şeyleri bende yaşadım regl dönemine bi haftadan fazla vardı birebir regl sancılarını yaşadım erken olucam dedim hatta arkadaşıma bile ama olmadım regl günüm kanama az az geldi 3 gün sürdü sonra b, baktım ki test silikte olsa var ama çok küçük bi değer çıktı knda ve kimyaslla sonuçlandı :((
Umarım senin sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın bebeğini

Geçen ay aynı şeyleri bende yaşadım regl dönemine bi haftadan fazla vardı birebir regl sancılarını yaşadım erken olucam dedim hatta arkadaşıma bile ama olmadım regl günüm kanama az az geldi 3 gün sürdü sonra b, baktım ki test silikte olsa var ama çok küçük bi değer çıktı knda ve kimyaslla sonuçlandı :KK43:(
Umarım senin sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın bebeğini
İnşallah canım ya.Sen de inşallah en kısa zamandan meleğinin müjdesini alırsın.Geçen ay ben de aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadım kötü bir duygu.İkimizde de son olur inşallah.Sağlıklı şekilde hamile kalırız öyel de ilerler

İnşallah canım ya.Sen de inşallah en kısa zamandan meleğinin müjdesini alırsın.Geçen ay ben de aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadım kötü bir duygu.İkimizde de son olur inşallah.Sağlıklı şekilde hamile kalırız öyel de ilerler
İnşallahhhh cnm benim geçen 2.sini yaşayınca daha da çok korkmaya başladımmm
Ama ümidim hep var inşallah bu ay güzel haberleri alırız

Ben de hamile olduğumu öğrendiğim ay beklenen adet tarihimden yaklaşık 1 hafta öncesinde kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar yaşadım. Beklemediğim için başka belirtileri hiç dinlemedim. Adetim 5 gün gecikince de test yaptım, pozitifti. İnşallah hamilesindir.

Ben de hamile olduğumu öğrendiğim ay beklenen adet tarihimden yaklaşık 1 hafta öncesinde kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar yaşadım. Beklemediğim için başka belirtileri hiç dinlemedim. Adetim 5 gün gecikince de test yaptım, pozitifti. İnşallah hamilesindir.
İnşallah tatlım :anneadayı:

Back