• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar Black Suede parfümün kokusunu bilen bilipte seven var mı...

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
316
Ankara
kızlar ya erkek arkadaşıma avondan ''black suede'' parfüm aldım ama kokusunu hiç bilmiyorum set olarak aldım .. parfümünü koklıycam ama parfüm ayrı paketlenmiş açsam paketi bozulucak diye açmadım...eşine sevgilisine alan varmı siz beğendinizmi...ayyy ya beğenmezse:18::97:

hacı yagı gıbı ben aldım geri verdim bu kadar igrenç bir parfüm yok tutun kolonyasıyla hacı yagını karıştırmışlar

hacı yagı gıbı ben aldım geri verdim bu kadar igrenç bir parfüm yok tutun kolonyasıyla hacı yagını karıştırmışlar

ufff evet hacı yağı gibi kokuyo o yüzden tereddüt ettim ya beğenmezse diye...geride veremem aldım bikere..ben parfümü değilde parfümün deodorantını kokladım sadece ama parfümüde aynı kokuyodur heralde deodorantıda hacı yağı gibi..

cnm benımki duş jelini begndı bı cok garip bir kokusu var ya oda dedi tütün kolonyası gıbı dedı parfume falan bende geri verdim.kokusuna bakmadan alma cnm ben yaptım cok pişmanım:20:

Back