Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlaar bir bakar mısınız? =) Garnier 6.42

NnNilovski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
4
0
36
İstanbul
Dip boyam geldiği için bir cesaret kendime gidip boya aldım normalde kuaförde yaptırıyordum saçıma uygun tek bulabildiğim renk Garnier 6.42 günbatımı bakırı uçlarda balyaj var diplere doğru bakırımsı oluyo saçım daha önce deneyen var mı bu rengi koyu olmasından korkuyorum :26: $P59204-6.42-pack.png
 
Dip boyam geldiği için bir cesaret kendime gidip boya aldım normalde kuaförde yaptırıyordum saçıma uygun tek bulabildiğim renk Garnier 6.42 günbatımı bakırı uçlarda balyaj var diplere doğru bakırımsı oluyo saçım daha önce deneyen var mı bu rengi koyu olmasından korkuyorum :26: Eki Görüntüle 748871

Merhabalar;

Boya kutusunun üstündeki renge aldanmayın bakırlığı bu şekilde tutar ama 6.42 nin içinde irize olduğundan yüklediğim fotodaki gibi canlı gibi değil mat bir görüntü elde ederseniz.
Eki Görüntüle 748882
 
Cevapladığın için teşekkürler canım =) kuaföre bağımlı kalmaktan bıktığım için kendi başıma hallediyim dedim ama kutunun üzerindeki renk tonu lazım bana önerebileceğin boya markası ve tonu var mı acaba ?
 
Cevapladığın için teşekkürler canım =) kuaföre bağımlı kalmaktan bıktığım için kendi başıma hallediyim dedim ama kutunun üzerindeki renk tonu lazım bana önerebileceğin boya markası ve tonu var mı acaba ?

Saçınızın resimini -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yüklerseniz yardımcı olurum.
 
Back